Keystone logo

98 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Politik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Politik
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (98)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Politik

En kandidatexamen tjänar som bevis för att innehavaren framgångsrikt har avslutat hans eller hennes grundutbildning och är därför redo för högre utbildning eller har erhållit de färdigheter som krävs för att utföra sig tillräckligt inom sitt eller hennes valda område. Denna examen kan erhållas från ett högskola eller universitet och tar i genomsnitt mellan tre och sju år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i politiken? Detta är ett brett studieområde som lär eleverna de färdigheter de behöver för att fungera framgångsrikt som politiker eller för att stödja olika politiska kampanjer och orsaker. Studenter kan förväntas ta kurser inriktade på ekonomiska och sociala styrkor, politiska institutioner, mänskligt beteende, utrikespolitik, internationella relationer och politisk teori. Dessa ämnen är utformade för att ge eleverna den kunskap som behövs för att hantera de vardagliga utmaningar som de kan stöta på samtidigt som de bedriver karriär inom detta område.

En färdighet eleverna kan förvänta sig att skaffa sig samtidigt som man eftersträvar denna grad är förbättrad muntlig och skriftlig kommunikation, vilket är ett allsidigt användbart tillägg till alla befintliga färdigheter. Andra viktiga färdigheter som eleverna kan lära sig är analys av samhällspolitik och medling.

Eleverna bör alltid ta sig tid att göra lite forskning om kostnaden för sin utbildning så att de kan planera sin ekonomi i enlighet med detta. Kostnaderna varierar vildt mellan olika länder och institutioner, såväl som mellan personliga och online-kurser.

Politiken är ständigt närvarande, från små lokala organisationer till stora internationella, vilket innebär att det finns troligt gott om lediga jobb för dem som råkar hålla denna kandidatexamen. Vissa positioner som kan intressera aspirantpolitiker inkluderar lagstiftande assistent, policyanalytiker, kommunikationssamordnare, pollare, lobbyist, kampanjchef, politisk konsult, personalchef och mediekonsult. Många av dessa positioner finns på både stora och småskaliga politiska grupper, vilket gör det möjligt för dem med denna grad att bättre hitta positioner som de verkligen är bekväma i.

Oavsett om du är intresserad av att ta lokala, internationella eller till och med online kurser, finns det gott om alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.