Keystone logo

21 Kandidat Program i Luftfart Pilotutbildning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Luftfart
  • Pilotutbildning
Studiefält
  • Luftfart (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Luftfart Pilotutbildning

Efter examen från gymnasieskolan är de flesta studenter redo att genomföra en kandidatexamen. Detta akademiska akademiska stipendium ger en bättre förståelse för ett specifikt studieområde. Det kan ta tre till fem år att slutföra detta studieprogram.

Vad är en kandidatexamen i pilotutbildning? Det är ett program som är utformat kring att undervisa studenter hur man pilotflygplan. Vissa universitet kan erbjuda pilotutbildning för flygplan eller helikoptrar. Mycket av träningen inkluderar praktisk erfarenhet av flygning och användning av flygsimulatorer. Innan du går till cockpiten kan forskare förväntas slutföra nödvändiga kurser som flygoperatörer, flygplanets prestanda, flygteknikanalys, flygsäkerhet, flygfysiologi, inhemsk och internationell navigering, personalstyrning, flyglagstiftning och avancerade helikoptersystem.

Piloter måste vara kompetenta ledare, beslutsfattare och resurschefer, så det är ingen överraskning att denna kandidatexamen hjälper eleverna att förbättra dessa färdigheter. Med ledarskap, beslutsfattande och hantering av färdigheter blir akademiker mer konkurrenskraftiga sökande och mer benägna att lyckas i deras personliga liv.

Kostnaden för en kandidatexamen i pilotutbildning kan variera kraftigt. Till viss del beror det på skolan och programmets varaktighet. Det bästa sättet att få en uppskattning är att kontakta universitet direkt.

Den mest uppenbara karriären som är tillgänglig för kandidater med en kandidatexamen i Pilot Training är en pilot. Men den här karriären kan vara olika. Vissa studenter går vidare till pilotflygplan, fraktflygplan, privata flygplan och jordbrukshelikoptrar. Andra karriärmöjligheter inkluderar flygsäkerhetsutredare, flygledare, operatörsstiftare, operationsspecialister, kontrollansvariga och flygplanerare. Lärare kan till och med använda denna examen som ett steg för mer utbildning.

Studenter kan komma in på en kandidatexamen i pilotprogram på universiteten runt om i världen eller genom ett onlineprogram. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.