Keystone logo

119 Kandidat Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Personaladministration
Studiefält
  • Studier i administration (119)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration

En kandidatexamen är en högskoleexamen tillgänglig från universitet över hela världen. Vanligtvis är kandidatexamen utformad att vara klar inom fyra år efter antagning, men kan vara kortare eller längre beroende på programmet.

Vad är en kandidatexamen i Human Resource Management? Personalhantering är studie, ledning och förbättring av humankapital. Eleverna undersöker ledningssystem som används i organisationer av alla storlekar och typer, medan man utvärderar svagheter och identifierar förbättringspotential. Förutom att förvärva professionell ledarskap och rekryteringsfärdigheter, ägnar de sig mycket av sin studie till det juridiska och etiska landskapet som karaktäriserar dagens arbetsvärld. Programmen lägger vanligtvis stor vikt vid arbetstagarhantering och ger kompletterande studier inom finansiell och operativ ledning.

Studenter med denna kandidatexamen är ofta mycket organiserade, utbildade i förvaltningen av personalförmåner, och överlägset adept på att navigera i federala bestämmelser. Inte bara ger dessa färdigheter möjlighet i många branscher, men de kan hjälpa utvecklingen av personliga relationer genom att öka studentens poise, decorum och konflikthantering.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar mellan studenter och är beroende av flera variabler. Att kontakta framtida skolans rekryteringskontor kan eliminera mycket av osäkerheten och ge studenterna individuell information.

Mänskliga resurser är en viktig del av varje bransch och organisation, så det följer att elever med denna grad kan hitta möjligheter i alla hörn av världen. När de inte arbetar inom personalområdet kan akademiker erbjuda sina tjänster till utbildning, organisatoriska verksamheter och affärsutveckling. Personalförvaltare och styrelseledamöter är gemensamma ståndpunkter, medan andra arbetsuppgifter kan omfatta utbildningsutvecklare, rekryterare, arbetsrelationsledare, löneforskare, personalassistenter och administrativa samordnare.

En del, om inte alla, av en kandidatexamen i human resource management kan slutföras på nätet, så att eleverna kan bedriva sin karriär och upprätthålla familjeliv samtidigt som de tjänar sin examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.