Keystone logo

23 Kandidat Program i Pedagogik Instruction Pedagogik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Instruction
  • Pedagogik
Studiefält
  • Pedagogik (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Instruction Pedagogik

Medan en kandidatexamen ofta leder till magister- och doktorsexamen i många studier, är det en anmärkningsvärd prestation i sig. Denna examen tar vanligen omkring fyra år att slutföra, ibland kräver ett capstone-projekt eller en undersökning för att bevisa studentens behärskning av fältet.

Vad är en bachelor i pedagogik? Denna examen är utformad för att hjälpa eleverna att undersöka undervisnings- och inlärningsmetoder, ofta utformade för barn i en viss åldersgrupp. Pedagogiska studier kan vara inriktade på elementära eller mellanklassen klassrum, medan andra potentiella fokusområden inkluderar socialt arbete, såsom barnomsorg och familjestöd. Möjliga ämnen i klasserna kan omfatta barnpsykologi, digitalpedagogik eller bedömning och testdesign.

Studenter som bedriver en kandidatexamen i pedagogik utvecklar ofta starka interpersonella färdigheter på grund av sin kunskap om mänsklig förståelse och kommunikation. Detta ämnesområde kan också främja kompetens inom läroplanering och utvärdera instruktions- eller materialmaterial för att möta projektmål.

Kostnaden för en bachelor i pedagogik varierar beroende på institutionens plats och krav samt om det tas deltid eller heltid. Framtida studenter ska vara noga med att välja en institution i linje med deras karriärmål.

Studerande av pedagogik kan leda till en uppskattning av lärande som är allmänt tillämpligt i arbetskraften. Kandidater med en kandidatexamen i pedagogik kan hitta anställning som instruktörer eller handledare, som läroplanutvecklare eller som analytiker av utbildningspolitiken. Det finns också flera arbetstillfällen som är mer anpassade till socialt arbete, till exempel undervisning i barnomsorg eller utvecklingsprogram för åldershem.

Att tjäna en bachelor i pedagogik kan hjälpa eleverna på vägen till sina karriärmål. Det finns många alternativ tillgängliga över hela världen, inklusive flexibla alternativ på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.