Keystone logo

28 Kandidat Program i Studier i management Ledarskap Organisatorisk ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i management
  • Ledarskap
  • Organisatorisk ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i management Ledarskap Organisatorisk ledarskap

En kandidatexamen är en grundexamen som ger avancerad undervisning i ett visst område av intresse. Studenter som bedriver en kandidatexamen tränar för ett valt karriär eller lägga grunden för fortsatta studier på forskarnivå.

Vad är en kandidatexamen i Organizational Ledarskap? Denna grad program ger de kunskaper och färdigheter som krävs för ledarskap inom områden som mänskliga resurser och ideella organisationer. Specialisering erbjuds också inom kommunikation, betonar mänskliga utbyten och byggandet av kommunikationslösningar. Läroplanen för ledarskap i organisationer innehåller kurser som kritiskt tänkande, management, redovisning, budgetering och informationssystem. Human resource instruktion innebär studier i sociologi och psykologi, jobbanalys, placering, ersättning, förmåner, utbildning och relationer till anställda. En ideell specialitet kretsar kring hur samhällsproblem åtgärdas genom ideella organ.Möjligheter finns för praktikplatser och deltagande i fallstudier.

Studenter i programmet inser personlig tillväxt genom utveckling av kritiskt tänkande och beslutsfattande färdigheter. Fältet erbjuder en möjlighet att gynna samhället och driva enskilda passioner genom ledarskap i ideella organisationer.

Skolor i många olika länder erbjuder program i ledarskap i organisationer. Läroplan och plats är bland de avgörande kostnadsfaktorer. För att hitta det bästa alternativet för att uppfylla individuella intressen och mål ska eleverna undersöka deras globala möjligheter.

Akademiker är utrustade för att ta ledande positioner i de olika aspekterna av organisationsstruktur, inklusive styrning, finans, fundraising, och marknadsföring. En kommunikations koncentration öppnar dörrar för karriärer såsom PR representant sociala medier specialist, media samordnare, teknisk skribent, och informationschef.Alternativet mänskliga resurser ger möjligheter att arbeta i utbildning och utveckling, arbetsförmedling, nytta administration, och jobbanalys. Färdigheter och kunskaper som erhållits från programmet kan tillämpas i den ideella arenan samt den allmänna näringslivet.

För att börja din givande karriär inom ett område som kan göra skillnad i världen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.