Keystone logo

26 Kandidat Program i Studier i management Organisationsförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Organisationsförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Organisationsförvaltning

  En kandidatexamen tar vanligtvis fyra år att färdigställa, men kan ta så länge som sju år. Detta är en grundexamen som kan fokusera på vetenskap, matematik, konst eller humaniora. Ofta behövs en kandidatexamen innan en student kan bedriva någon typ av forskarutbildningen.

  Vad är en kandidatexamen i Organizational Management? En Bachelor of organisationsutveckling är en utbildning som fokuserar på hur organisationer fungerar. Vissa program kan se till kommunikation, human resource management, beslutsfattande, etik och gruppbeteende för att bättre förstå hur man ska hantera organisationer. De kurser som krävs för stora kan variera från en institution till nästa, men kan innefatta affärskommunikation, ledning för organisationer, organisationsutveckling eller principer i personlig och organisatorisk ledning.

  Med denna typ av examen, kan en student vara bättre förberedda för att utvärdera och ändra sin ledarstil för att bättre passa en specifik organisation. Detta kan leda till en högre lön eller en befordran. Kandidatexamen i organisationsutveckling är fördelaktigt på grund av praktisk erfarenhet som den erbjuder.

  När det gäller kostnaden för en kandidatexamen, kan det vara svårt att uppskatta. Faktum är, undervisning varierar kraftigt från institution till institution. Placeringen av college, hur du ta klasser och hur många kurser du kan spela en roll i kostnaden för examen.

  De flesta akademiker med en kandidatexamen förstärknings nybörjar positioner. Denna grad med någon tidigare erfarenhet, men bör förbereda dig för en mid-level management position inom olika branscher, såsom regeringen, detaljhandel eller försäljning. Vissa studenter kan även välja att starta egna företag.En Bachelor of organisationsutveckling kan också förbereda dig att föra en magisterexamen eller doktorsexamen.

  När du är redo att ansöka, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.