Keystone logo

153 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (153)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier

En kandidatexamen utdelas till studenter som har avslutat ett grundutbildningsprogram i ett visst studieområde. Vanligtvis är ett kandidatprogram utformat för att lägga grunden för en avancerad examen. Men många människor går direkt från skolan till arbetskraften.

Vad är en kandidatexamen i områdestudier? Termen "områdestudier" avser de olika humanistiska fälten och samhällsvetenskap som är tillgängliga för studenter. I allmänhet kommer individer att välja en lokal för att fokusera på och tillbringa majoriteten av sina övre divisionår som forskar och undersöker politiken, kulturen och geografi i den valda lokaliteten. Fokusområden kan omfatta internationella relationer, interkulturell förvaltning och kommunikation, politik, ekonomi och finans eller kultur och litteratur.

De som examinerar med en examen i områdestudier tenderar att ha många önskvärda drag och färdigheter. För dessa har dessa individer vanligtvis en djupare förståelse för och medkänsla för kulturer och människor som skiljer sig från varandra. Dessutom har utexaminerade tenderar att vara starka kritiska tänkare och utmärkta kommunikatörer. Dessa är alla egenskaper som kan tjäna en individ väl i livet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar från skolan till skolan. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden inkluderar plats och varaktighet för ett program. Eleverna bör prata med en akademisk rådgivare om undervisningskostnader innan de anmäls i något program.

Eftersom graden kan skräddarsys för att vara så specifik eller så bred som individer gillar, kan de som besitter en kandidatexamen i områdestudier upptäcka att de har många dörrar öppna för dem. Förutom att ha möjligheter inom många olika sektorer kan positionstitlarna omfatta postkurslärare, internationell advokat, utrikes tjänsteman, politiker, utländsk diplomat, journalist, humanitärt biståndsansvarig eller militär korrespondent.

Många institutioner erbjuder en examen i områdestudier, och där en person slutligen slutligen beror på hans eller hennes plats, budget och flexibilitet. Online kurser är de mest flexibla när det gäller schemaläggning och finansiering. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.