Keystone logo

19 Kandidat Program i Studier i juridik Politik Offentlig politik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Offentlig politik
Studiefält
  • Studier i juridik (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i juridik Politik Offentlig politik

Framgångsrikt slutförande av en kandidatexamen program kan öppna många möjligheter, både pedagogiskt och professionellt. Det banar väg för inträde i forskarutbildning och förbereder proffs för vidare avancemang i karriären. Många av dessa program förbereda eleverna för att gå direkt in i karriären som de själva väljer.

Vad är en kandidatexamen i Public Policy? Vilka ämnen tas upp i det här programmet? Eleverna får en förståelse för de analytiska färdigheter som används inom ett område med centrala politiska frågor. Eleverna lär sig att tillämpa dessa kunskaper i politiska, sociala, och även kulturmiljöer som påverkar den offentliga politiken. Kurser kan innefatta miljöpolitiken, globala politiska ekonomin, stadsplanering och politik, energipolitik, information och kommunikation, och politik och allmän ordning.

Studenter som deltar i detta program fördel eftersom de utvecklar en klar uppfattning om vad den offentliga politiken är och hur den politiska processen fungerar.De uppmuntras att visa samtida offentlig politik från ett antal olika perspektiv. När eleverna introduceras till metoder och ytterligare områden till allmän ordning, de kommer i kontakt med proffs som kommer att fortsätta att vara en resurs efter examen.

Kostnaderna för inskrivning i programmet skiljer sig från skola till skola. Detta gäller särskilt för skolor som ligger över internationella gränser. Om du är intresserad av att få information om undervisning och avgifter, kontakta skolorna direkt.

Utexaminerade hitta jobb i ett antal olika miljöer. Några av dessa positioner innefattar nationell säkerhet, internationell tjänst, utrikespolitik, politisk rådgivning, ämbetsverk, och stabsfunktioner med ett antal olika organisationer. Jobb titlar kan omfatta regerings Administrator, ideell Managers, lagstiftande personal, Policy Analyst, och strategisk planerare.De olika möjligheter inom programmet tillåter studenter att fokusera på sin karriär innan de slutför sina studier.

Om du är intresserad av att komma in i dynamiska och inflytelserika värld av allmän ordning, ta en titt på några av de utbildningsmöjligheter som finns genom programmet notering. Använd ledningen former för att få mer information. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.