Keystone logo

37 Kandidat Program i Sjukvård Neurovetenskap Neurovetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sjukvård
  • Neurovetenskap
  • Neurovetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (37)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sjukvård Neurovetenskap Neurovetenskap

Studenter som väljer att bedriva en kandidatexamen i neurovetenskap inleda kurser med fokus på omfattande undervisning av grundpelarna i den moderna neurovetenskapen, från mobil till systemnivå. Innehar en examen i detta område ger en konkurrensfördel i denna extremt krävande område.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i neurovetenskap? Det är ett program som utrustar eleverna med grundläggande principer och färdigheter som förbereder dem för att bedriva forskarutbildning framgångsrikt i en mängd olika grundläggande och tillämpade discipliner med neurovetenskap fokus. Fokus varierar från kognitiva och biologiska vetenskaper till bioteknik och medicin. Deltagarna får också lära grundläggande och tillämpad kunskap i allmänhet vetenskap, psykologi och biologi. Dessa metoder kan omfatta globala teman, så att de kan bemästra och kritiskt värdera kunskap inom området.

&nbsp

Den logiska grunden för en student väljer att ta en kandidatexamen i Neurology program varierat.Till exempel kurser lär en mängd olika begrepp inklusive kemi, fysik, psykologi, biologi, datavetenskap och matematik. Kurser omfattar fördjupade studier av tandsten, sammansättning, cell- och molekylärbiologi, psykologi, ekologisk biologi och organisk kemi klasser.

&nbsp

Kostnaderna varierar beroende på skola, och programmet varar normalt mellan tre och fyra år. Det är viktigt att du forskning programmet du valt noggrant för att se till att den passar dina mål.

&nbsp

Akademiker är i hög efterfrågan för ett antal alltmer konkurrenspositioner. Neurovetenskap kompetens är viktigt i många karriärvägar, såsom akademisk vetenskap och medicin. Andra inkluderar utbildning, allmän ordning, bioteknik, förlagsverksamhet, vetenskapligt skrivande, filantropi och juridik. Vissa akademiker följer karriärvägar till akademisk forskning, utbildningsadministration och läkemedelsforskning.Studenterna kommer att utveckla en solid vetenskaplig grund som gör det möjligt för dem att tjäna samhället på olika sätt genom att interagera med kamrater, lärare och branschfolk genom intensiva upplevelser lärande.

&nbsp

Alternativ finns på en mängd olika inhemska och internationella universitet. Online program är ett utmärkt val för personer som bor i avlägsna områden med begränsad tillgång till en anläggning. Webbaserade alternativ tillgodose dem som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.