Keystone logo

5 Kandidat Program i Naturvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Yrkesstudier
 • Naturvetenskap
Studiefält
 • Yrkesstudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Naturvetenskap

  När eleverna vill driva en eftergymnasial examen i ett område som de inte har studerat tidigare, de ofta in i en kandidatprogrammet. Dessa examina ger studenterna en solid blandning av nödvändiga klasserna på en mängd olika ämnen och klasser som behandlar deras avsedda område av studien. De är ofta avslutas i tre till sex år.

  Många studenter som vill skräddarsy sina utbildningar till sina mål för karriärer inom vetenskaperna väljer att bedriva en kandidatexamen i naturvetenskap. Vad är en kandidatexamen i naturvetenskap? Denna grad ger studenterna en grundlig bakgrund inom biologi och kemi. Akademiker kan ta många olika biologiklasser, inklusive zoologi, människans anatomi och fysiologi, och mikrobiologi, beroende på deras karriärmål. De kan också ta intensivkemikurser, statistik och vetenskapligt skrivande. En avhandling krävs ofta för slutförande av examen.

  Akademiker i ungkarl 's program i naturvetenskap kommer undan med mer än sin examen.De har ofta en större förståelse för sin omvärld. De kan också vara bättre kritiska tänkare, kommunikatörer och analysatorer.

  Kostnaden är alltid en viktig faktor för studenter. Kostnaden för en kandidatexamen i naturvetenskap varierar kraftigt från universitet till universitet runt om i världen. Andra faktorer kan påverka kosta också, bland annat i-state-status, bosatt status utländskt, och huruvida stipendier finns.

  Studenter som fullföljer en naturvetenskaplig kandidatexamen 's examen har ett brett utbud av karriärmöjligheter tillgängliga för dem. De kan välja mellan karriärer inom utbildning, hälsovård och forskning. Några populära karriärer inkluderar lärare, laboratorietekniker, teknisk skribent, klinisk forskning specialist, och mat och droganalytiker. Några elever väljer att göra denna grad deras foundation och driva mästare eller doktorsexamen program inom närliggande områden. De kan bli läkare, sjuksköterskor och forskare inom olika vetenskapliga områden.

  Idag gör internet det enklare än någonsin för ivriga studenter att välja och tillämpa till utbildningsprogram. Du behöver bara söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.