Keystone logo

2 Kandidat Program i Naturvetenskap Kemi Nanovetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Naturvetenskap
  • Kemi
  • Nanovetenskap
Studiefält
  • Naturvetenskap (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Naturvetenskap Kemi Nanovetenskap

Efter avslutad gymnasieskola väljer många studenter att anmäla sig till en kandidatexamen på ett universitet eller högskola. Det är en möjlighet för vidare studier inom ett visst karriärområde. Studenterna utbildar sig med större kunskap och en mer omsättbar färdighetssättning. Denna examen är också ett nödvändigt steg innan du tjänar en magisterexamen eller doktorsexamen.

Många frågar, "Vad är en kandidatexamen i nanovetenskap?" Nanovetenskap är ett tvärvetenskapligt program som kombinerar fysik, kemi och biologi med teknik. Studenter som beaktar detta område måste vara starka i matematik och vetenskap för att lyckas. Typiska kurser inkluderar kalkyl, molekylärbiologi, kemisk reaktivitet, molekylär spektroskopi och kvantfenomen. Mycket laboratoriearbete krävs vanligtvis. Högtidsåret kulminerar ofta i ett stort forskningsprojekt.

Studenter som får en bachelor i nanovetenskap tenderar att ha bra problemlösningsförmåga. De är snabba att bedöma en situation och lösa det. De kan också vara bra för att förstå komplex information och problem.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i nanovetenskap beror på olika faktorer. Skolans läge kommer att påverka undervisningen. Oavsett om en student väljer deltid eller heltidsanmälan kan det också vara en faktor. Eleverna behöver kontakta institutionen och få en exakt förväntad utgift.

För kandidatexamen med en kandidatexamen i nanovetenskap är arbetstillfällen enorma. Privata företag är angelägna att anställa dessa studenter som materialforskare eller teknikutvecklare inom läkemedels-, flyg- eller bilindustrin. Det finns också möjliga positioner som rättsmedicinska forskare och militära forskare. Nanovetenskap filtrerar till alla aspekter av samhället, så nästan alla sysselsättningsområden är intresserade av dessa kandidater.

Universitet och högskolor runt om i världen erbjuder en kandidatexamen i nanovetenskap. Om eleverna bor i ett område utan lätt tillgång till gymnasieskolan finns det också online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.