Keystone logo

13 Kandidat Program i Teknologistudier Automatisering Nanoteknologi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Teknologistudier
  • Automatisering
  • Nanoteknologi
Studiefält
  • Teknologistudier (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Teknologistudier Automatisering Nanoteknologi

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen program som är grunden för de flesta former av yrkesutbildning. Eleverna kan välja att tjäna en ungkarl ensam, eller följa upp det genom att tjäna en mästare och doktorsexamen. Kandidatexamina uppnås genom en kombination av klass arbete, självstudier, och tentor. Vissa skolor och program kräver också eleverna att lämna in en uppsats innan examen.

Vad är en kandidatexamen i nanoteknologi? Denna relativt nya programmet tillåter studenter i naturvetenskap och teknik för att bedriva en examen i det framväxande området nanoteknik. Nanoteknik utbildning innebär ofta en kombination av teknik och naturvetenskap. Eleverna lär sig ofta om ett brett spektrum av matematik och naturvetenskap, inklusive kemi, fysik, molekylärbiologi och matematik, som alla är viktiga för att utveckla framgångsrika nanoteknik.

Den största fördelen med en Bachelors i Nanoteknik är den relativa Nystartad av fältet.Eleverna har möjlighet att komma in en framväxande industrin och ger värdefulla bidrag till en vetenskap som fortfarande är i sin linda. Eftersom nanotekniken är fortfarande relativt okänd, har de också att möta mindre konkurrens än i vissa närliggande områden.

Kostnaden för en kandidatexamen i nanoteknologi varierar mellan institutionerna. Böcker och labbavgifter kan bli ganska dyrt när du tar denna stora, så se till faktor dem till den totala kostnaden.

Akademiker med en kandidatexamen i Nanoteknik kan ange ett antal olika områden, bland annat medicin, teknik, miljövetenskap, och vattenrening. De kan också välja att göra karriär i ren forskning, eller en som ser mer praktiska tillämpningar. Många akademiker arbetar på privat laboratorium, men det finns också jobb inom nanoteknik och forskning som finns med regeringen eller olika universitet.

En Bachelors i Nanoteknik erbjuds endast av ett begränsat antal högskolor.Studera på nätet är ett bra sätt att delta institutionen på ditt val. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.