Keystone logo

16 Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
  • Musikvetenskap
Studiefält
  • Scenkonst (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikvetenskap

Vad musiken säga om ett folks kultur? Hur musik sammansättning och resultat utvecklas med tiden? Vilka tekniker gör kompositörer använder för att skapa musik? Du kan hitta svar på alla dessa frågor när du får en kandidatexamen i musikvetenskap.

Vad är en kandidatexamen i musikvetenskap? Detta program är otroligt bred, som omfattar studiet av historien, antropologi, kommunikation, och till och med religion. Musik är en så viktig konstform hela världen, och för att studera det, eleverna måste vidga sina kulturella och sociala horisonter. Kurser lägger tonvikt på studier av musikhistoria och teori, och många program kommer också att kräva eleverna att behärska ett instrument. Dessutom får eleverna måste uppfylla en rad olika fria konsterna krav.

Om du planerar att studera musik, behöver du en heltäckande eftergymnasial utbildning. Musikvetenskap program utsätta dig för ett brett spektrum av musik från hela världen.Dessutom kommer dina klasser hjälper dig att utveckla din forskning och analytisk förmåga, som kan tillämpas på ett antal yrken.

De flesta kandidatexamen utbildningsprogram tar fyra år att färdigställa, men du kan skära ner på kostnaderna genom att försöka avsluta programmet tidigt. Undervisning och avgifter varierar från skola till skola, så du bör forskning högskolor innan de ansöker för att verifiera att du har råd inskrivningskostnader.

Många studenter väljer att bedriva en examen, men det finns också karriärmöjligheter som finns tillgängliga för dem som väljer att komma in på arbetsmarknaden. Några av de färdigheter du finslipat under din tid i college, som kritiskt skrivande och tänkande, är lätt överföras, och många studenter att hitta arbete i advokatbyråer och förlag. Om du hellre vill hitta ett jobb som gör att du kan böja din musik kunskap, kan du bli lärare, arkivarie, eller forskare.

Musikvetenskap program finns tillgängliga på många internationella universitet.Om du är redo att få din examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.