Keystone logo

85 Kandidat Program i Pedagogik Undervisning Musikutbildning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Musikutbildning
Studiefält
  • Pedagogik (85)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Undervisning Musikutbildning

En kandidatexamen ges till dedikerade studenter som har avslutat ca 120 studiepoäng studier i sina valda områden och markerar typiskt slutet på en studerandes grundutbildningskarriär. Examensarbeten tar i allmänhet mellan tre och sju år att slutföra beroende på ämnet och kursbelastningen.

Vad är en kandidatexamen i musikutbildning? Denna grad förbereder musiker av alla slag för att skicka ner sina kunskaper till sina framtida elever på ett sätt som är tydligt och effektivt och som följer gällande normer. Studenter kan förväntas omfatta ämnen inklusive psykologi av musik och presentation, scenplanering, öraträning och musikpedagogik. De fyller vanligtvis också ett antal kurser i samband med de olika instrument de planerar att undervisa. Dessa kan tas tillsammans med kärnklasser som innefattar historia och matematik.

Under sina studier ska eleverna behärska ett antal olika färdigheter som gör dem mer effektiva i sin valda karriär och i deras personliga liv. Dessa inkluderar sannolikt förbättrade musikaliska förmågor, förmågan att främja hälsosam lagarbete och bättre organisationsteknik.

Kostnaden för att få en musikutbildningsgrad varierar mycket mellan olika kursdeltagare helt enkelt eftersom undervisningen förändras drastiskt mellan olika skolor och värdländer. Att checka ut prissättning och kurs varaktighet bör vara framtida studenter första steg innan de bestämmer sig för en skola.

En kandidatexamen på detta område kan öppna dörren till många uppfyller musikbaserade karriär för dem som lyckas avsluta programmet. Den första av dessa är en musiklärare eller musikprofessor, det vanligaste sysselsättningen för kandidater med en grad av denna sort. Bandregissören är en annan utmärkt ställning att överväga, tillsammans med musikolog, privatinstrumentlärare, musikbibliotekarie och distriktsövervakare av musik. Majoriteten av dessa jobb fokuserar starkt på både musikprestanda och utbildning i en klassrumsbaserad miljö.

Online kurser kan vara det bästa alternativet för studenter med fullständiga scheman eller befintliga karriärer, men både lokala och internationella alternativ är tillgängliga för studenter som föredrar en mer traditionell lärande. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.