Keystone logo

55 Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikproduktion 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
  • Musikproduktion
Studiefält
  • Scenkonst (55)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikproduktion

En kandidatexamen är i allmänhet ett program som studenterna kan bedriva på ett privat eller offentligt universitet. Det anses vara en grundläggande högskoleexamen och krävs för att avancera.

Vad är en kandidatexamen i musikproduktion? Denna grad fokuserar på ljudförstoringstekniker, inklusive användningen av digitala resurser. Studenter kan lära sig att spela in musikaliska artister och att manipulera det resulterande ljudet för att uppnå olika effekter. Utöver den faktiska musikaliska förstärkningen kan eleverna också ta affärskurser som bokföring, marknadsföring och musikverksamhet. En grad i musikproduktion spänner över publicering och distribution av musik samt dess skapande.

Studenter som bedriver en kandidatexamen i musikproduktion kan få kunskap om olika musikaliska och inspelningsutrustning och utveckla musikalisk förmåga. De kan också kunna förfina sina interpersonella färdigheter, eftersom skapandet av en musikalisk rekord kräver samarbete av många människor.

Kostnaden för en kandidatexamen i musikproduktionen kan variera beroende på en studerandes val av skolan och det land där skolan är belägen. En kandidatexamen tar i allmänhet fyra år att slutföra.

Efter avslutad bachelor i musikproduktion kan eleverna hitta arbete i olika positioner inom musikbranschen. Personer som är intresserade av den kreativa processen kan leta efter arbete som låtskrivare eller musiker. Om du sjunger eller spelar ett instrument inte är tilltalande men studenterna fortfarande vill delta i musikskapande kan de söka arbete som producent. Som tillverkare kan de arbeta direkt med artister för att förfina sina inspelningar och uppnå en viss konstnärlig vision. För personer som är mer intresserade av logistik kan positioner som artistrepresentant och musikdistributör också vara tillgängliga med denna examen. Kandidater kan representera konstnärernas intressen i kontraktsförhandlingar med skivbolag eller delta i produktion, försäljning och marknadsföring av album.

Studenter intresserade av en bachelor i musikproduktion kan anmäla sig till program som erbjuder både traditionella och online-lektioner på universiteten från hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.