Keystone logo

150 Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikframträdande 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
  • Musikframträdande
Studiefält
  • Scenkonst (150)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikframträdande

Studenter som har ett öra för musik och tycker om att spela instrument för andres underhållning bör överväga att bli bachelor i musikprestation. Genom att arbeta mot denna unika musikgrad kan studenterna utforska musikvärldens möjligheter och ge dem en mer klassisk utbildning.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i musikprestation? Det är en sekundär examen som gör att studenterna kan expandera och utveckla sin kunskap om musik. Studenter som anmäler sig i en musikprestation lär sig om musikens förflutna, nutid och framtid medan de utvecklar sina prestationstekniker. De kommer också att kunna stärka sina musikaliska normer och se musik som en socialiserande kraft. Vissa program erbjuder koncentrationer i röst, tangentbord eller instrumentområden.

&nbsp

Det finns många anledningar att driva en examen i musikprestanda. Programmet inleder en kärlek till musik hos studenter, vilket gör dem mer passionerade musiker. Det ger också en musikalisk grund för studenter att hänvisa när de börjar komponera eller lära sig egna elever.

&nbsp

Kostnaden för en bachelor i musikprestation skiljer ofta mellan universitet. Däremot kan eleverna förvänta sig att sådana program håller på ungefär fyra år. Innan de bestämmer sig för ett program ska eleverna bekanta sig med institutionens auditionsdatum och behörighetskrav.

&nbsp

En grad i musikprestation gör det möjligt för studenter att bli professionella musiker som utför regelbundet. Men om eleverna vill ha en mer stillesittande livsstil kan de undervisa i offentliga och privata skolor eller skapa egna studior. De kan också skapa egna professionella musikorganisationer. Studenter som vill utbilda sig i högre utbildning på grundskolan kommer att finna att de är välutrustade för att hantera sådana utmaningar.

&nbsp

Det finns många institutioner över hela världen som erbjuder en bachelor i musikprestation. Men intresserade elever bör börja förbereda sin auditionsmusik i god tid. Inträde till musikprestandeprogram är ofta konkurrenskraftigt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.