Keystone logo

63 Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikbranschen 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
  • Musikbranschen
Studiefält
  • Scenkonst (63)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Kandidat Program i Scenkonst Musik Musikbranschen

Universitet runt om i världen erbjuder en kandidatexamen 's examen för studenter som genomför ett grundutbildningen. Längden på denna typ av studier varar normalt fyra år. En kandidatexamen 's examen betecknar akademiska prestationer av studenter som bedriver högre utbildning. Både Bachelor of Arts och Bachelor of Science grader erbjuds beroende på studentens 's valt större.

Vad är en kandidatexamen i musikbranschen? Kandidatexamen i Musikbranschen omfattar många aspekter av musikbranschen. De som anmäler sig till dessa kurser lär en mängd olika ämnen med anknytning till musik och företag, såsom marknadsföring, management, budgetering, juridiska frågor, och digitala medier. Relevant historia musikbranschen är också undervisat. De inre arbetet i musikbranschen analyseras för att förstå hur det fungerar i dagens 's värld. Vissa områden av koncentrationer omfattar skivbolag skapande, event management, artist management och publicering.

Tjänar en kandidatexamen i musikbranschen förbereder eleverna för framgångsrika karriärer genom att utrusta dem med nödvändiga kunskaper och färdigheter om hur man navigerar i musikbranschen.

Undervisningen är alltid ett ämne av fråga när det gäller att anmäla sig till ett universitet. Kostnader och avgifter varierar eftersom det finns en mängd världsomspännande institutioner som erbjuder en kandidatexamen i musikbranschen.

Akademiker i detta program fortsätter att hålla framgångsrika positioner som musikbranschfolk. Några utveckla sina egna skivbolag eller få hyras för att arbeta för befintliga. Artist Management är en karriärmöjlighet att många akademiker tar. Hantera en konstnär innebär marknadsföring, coaching, bokning och övergripande representerar musikalartist. Andra blir förlag, distributörer eller marknadsförare för band eller skivbolag. Alla musikbranschen karriärer ge akademiker möjlighet att sätta sina färdigheter och kunskaper att använda.

Om du är en blivande student som önskar att tjäna din kandidatexamen i musikbranschen, det 's klokt att göra lite mer fokuserad sökning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.