Keystone logo

494 Kandidat Program i Scenkonst Musik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
Studiefält
  • Scenkonst (494)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Musik

Skulle du vilja bedriva en karriär inom konstindustrin eller inom klassisk musik? Du kan ta nästa steg med en bachelor i musik. Dina grader inkluderar prestanda, kritik, musikhistoria och andra spännande sysslor.

&nbsp

Vad är en bachelor i musik? Denna dynamiska examen är ett perfekt sätt att starta en livslång karriär i musik. Som ett grundutbildningsprogram erbjuder det dig tre till fyra års intensiv träning inom ditt musikaliska intresseområde. Du kan specialisera dig i att spela ett instrument, leda, sjunga eller skriva om musik. Många framgångsrika musikkritiker och journalister började med en bachelor i musik. Detta examensarbete innehåller vanligtvis en detaljerad avhandling om ett ämne av intresse för dig eller en professionell nivå som det sista skedet av din träning i musik.

&nbsp

En grad i musik kan erbjuda dig många fördelar. Kandidater med kandidatexamen får konsekvent högre löner och bättre jobb än icke-akademiker. De kritiska tänkande färdigheter och musikteori färdigheter du lär dig kommer att betala många gånger över i en musikalisk karriär.

&nbsp

En kandidatexamen i musik behöver inte vara orimligt dyr. Många utbildningar erbjuder ekonomiskt stöd eller deltid undervisning medan du arbetar. Kontakta ditt program för att få reda på mer om enskilda finansiella detaljer.

&nbsp

När du har avslutat din Bachelor in Music-grad kan du bedriva ett brett utbud av musikrelaterade karriärer. Vissa akademiker kommer att auditionera för nationella symfoniorkestrar eller göra debut som opera sångare. Andra kandidater väljer att fortsätta att lära sig musik på grundskolan, gymnasiet eller högskolanivå. En Bachelor i Musik ger dig också de färdigheter du behöver skriva om klassisk eller populär musik som journalist eller författare. Denna mångsidiga specialitet ger dig ett brett utbud av karriärval.

&nbsp

En kandidatexamen i musik kan vara nyckeln till en uppfyllande musikalisk karriär. För att få reda på mer, utforska alternativen som finns på vår hemsida. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.