Keystone logo

4 Kandidat Program i Konststudier Fotografi Modefotografi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Fotografi
  • Modefotografi
Studiefält
  • Konststudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Fotografi Modefotografi

En kandidatexamen i Fashion Photography är för studenter som älskar fotografering och high fashion och vill kombinera de två för att utveckla nödvändiga färdigheter och praktisk erfarenhet för att göra en karriär inom området. Det finns många alternativ för att bedriva denna ämnesområdet, både i USA och utomlands.

Vad är en kandidatexamen i Fashion Photography? Ett typiskt utbildningsprogrammet ingår kurser i process fotografier, visuella tekniker och utrustning. Eleverna lär sig att upprätta en effektiv belysning, arbeta med make-up artister och stylister, och införliva en specifik stil i fotografier. Ytterligare kurser täcker mode historia, upphovsrätt och licensiering lagar och marknadsföring och kommunikation. Praktisk erfarenhet i form av praktikplatser och lärlings följer ofta programmet.

Det finns flera anledningar till varför elever kan välja att bedriva en kandidatexamen i Fashion Photography.En av de viktigaste fördelarna med denna typ av examen är spetsig beredning i ett mycket specialiserat område, vilket kan ge dig ett försprång när du försöker bryta sig in i denna konkurrensutsatta bransch.

En kandidatexamen i Fashion Photography kan ta allt från tre till fyra år att slutföra. Det finns många internationella alternativ för denna typ av examen, och priset varierar kraftigt från skola till skola. En extra faktor är kostnaden för fotografering utrustning. Det rekommenderas att du kontaktar specifika skolor som intresserar dig och fråga om kostnadsförväntningar.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i Fashion Photography finner sig bättre belägen att bryta sig in i modefotografi scenen. Beväpnad med en grundlig förståelse av subjekt och objekt sammansättning, modetrender, och grunderna marknadsföring, kan eleverna finna lägen med tidskriftsförlag, designers och reklambyråer. De kan också ställa upp sina egna ateljéer och arbetar som frilansande modefotografer.

Klasser i modefotografering kan tas på hel eller deltid. Det finns också många online alternativ för denna examen så många institutioner erbjuder nu distansutbildning program. Att räkna ut vilken skola som är rätt för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.