Keystone logo

1 Kandidat Program i Mode Mode-PR 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Mode
 • Mode-PR
Studiefält
 • Mode (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kandidat Program i Mode Mode-PR

  En kandidatexamen i Fashion PR är för studenter som är intresserade av mode och PR, som i kombination, översätta till att främja ett modemärke eller varumärken genom en mängd kreativa avsättningsmöjligheter. Det finns många möjligheter för denna typ av program, både nationellt och internationellt.

  Vad är en kandidatexamen i Fashion PR? Program kombinerar praktiska kurser inom mode merchandising och marknadsföring med hands-on praktik i branschen. Typiska första årets kurser för programmet ingår introduktion till PR och media inom modebranschen, introduktion till design och kultur, och modeillustration digital kommunikation. Upperclass kurser kan omfatta styling, branding och kreativ marknadsföring. Programmet ofta kulminerar i en serie av mycket individualiserade projekt, en praktikplats, och portföljutveckling.

  Kostnaden för detta program varierar beroende på institution och plats och kurser tar normalt tre till fyra år att slutföra.Det är viktigt för blivande studenter att forska skolan noggrant för att se till att program som erbjuds passar deras mål.

  Många studenter väljer en kandidatexamen i Fashion PR främst eftersom de vill arbeta i en kreativ och dynamisk fält. Med denna grad ger en solid grund av branschens principer och en segue in i modevärlden, vilket är notoriskt svårt att bryta sig in.

  Akademiker i en kandidatexamen i Fashion PR har säkrat sysselsättningen inom modejournalistik, köp, detaljhandel management och mode marknadsföring. Modehus hålla denna typ av examen högt i kurs. Det finns otaliga positioner i modedesign branschen att en student kan fylla med denna grad under hans eller hennes bälte, främst PR-chef eller marknadschef. Kort sagt, du kommer att hantera det anseende som en formgivare, design hus eller kedja.

  Klasser kan tas antingen på heltid eller deltid vid arbete mot denna grad.Om du jonglerar deltidsarbete, kan online-kurser vara ett bra alternativ. Med undantag för praktikplatser, många universitet erbjuder de flesta av sina klasser i ett avlägset-learning modul. För att hitta rätt skola för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.