Keystone logo

8 Kandidat Program i Mode Mode och media 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Mode
 • Mode och media
Studiefält
 • Mode (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kandidat Program i Mode Mode och media

  Brinner du för mode och fascinerad av medias ständigt föränderliga värld? Modemedia blandar sömlöst modesfären med olika medieformer som print, digital, tv och sociala medier.

  Att anmäla sig till ett modemediaprogram öppnar upp en värld av kreativitet och lärande. Även om läroplanen kan skilja sig åt mellan institutioner, kan du förvänta dig att fördjupa dig i spännande ämnen som modehistoria, visuell kommunikation, sociala medier, PR och modestyling.

  Utexaminerade från modemediaprogram har en uppsjö av karriärmöjligheter inom modebranschen. Som modejournalist kan du skriva och rapportera om modenyheter, trender och evenemang för tryckta eller onlinepublikationer, TV eller radio. Alternativt kan du bli moderedaktör och övervaka modeinnehåll för tidningar, tidningar eller webbplatser samtidigt som du samarbetar med skribenter, fotografer och stylister för att skapa visuellt tilltalande och informativa funktioner. Ytterligare karriärvägar inkluderar roller som Fashion PR-specialist, Social Media Manager eller Fashion Stylist.

  Så, är du redo att ge dig ut på en spännande resa in i modemedias värld? Missa inte chansen att utforska din passion och kreativitet samtidigt som du bygger en framgångsrik karriär i denna dynamiska bransch.

  En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.