Keystone logo

182 Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Miljövetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Miljö- och energivetenskap
  • Miljövetenskap
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (182)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Miljövetenskap

En kandidatexamen innebär att du fyller grundläggande krav innan du tar allt mer specialiserade klasser i ett stort studieområde. Studenter brukar spendera de första två åren av ett fyraårigt program som lär sig bakgrunden som behövs för att förstå nya utvecklingar inom sitt utvalda område. Dessa grader är utformade för att förbereda studenterna för personlig och professionell framgång.

Vad är en kandidatexamen i miljövetenskaper? Flera naturvetenskap, inklusive biologi, kemi, ekologi och geologi, skär i detta ämnesområde. Eleverna lär sig och tillämpar de kombinerade principerna för dessa discipliner i verkliga situationer. Denna utbildning förbereder dem att bedöma kostnader och fördelar med olika metoder för att hantera mänsklig påverkan på ekosystemen.

Studenter som bedriver en kandidatexamen i miljövetenskaper kan få en vetenskaplig bakgrund som är användbar för ett brett utbud av professionella och personliga applikationer. Kunniga specialister kan bedöma effekterna av utveckling eller industriell produktion på olika ekosystem. Kandidater ska också få inblick i den vetenskapliga metoden och den systemiska studien av orsak och effekt.

En kandidatexamen i miljövetenskap kan kosta mer eller mindre baserat på rankning och plats för ett universitet. Sökande bör undersöka priset på program innan ansökan görs. Studenter kan också söka stipendier eller program som syftar till att uppmuntra miljöstudier.

Att slutföra en kandidatexamen i miljövetenskaper förbereder studenterna att arbeta som konsulter, chefer eller utbildningsspecialister för lokala och nationella regeringar eller privata företag. Kandidater kan också fokusera på att övervaka kvaliteten på specifika naturresurser som luftkvalitet, vattenkvalitet eller markforskare. Det är också möjligt att söka arbete som vetenskapsman med icke-statliga organisationer som är avsedda för miljöskydd eller bevis för miljömässiga rättsfall.

Det finns många alternativ för att bedriva en kandidatexamen i miljövetenskaper. Online-program kan vara användbart för studenter i regioner utan universitet som erbjuder denna examen. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt administrativ kontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.