Keystone logo

57 Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Miljöledning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Miljö- och energivetenskap
  • Miljöledning
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (57)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Miljöledning

Tjänar en Bachelor i Environmental Management är ett utmärkt tillfälle för personer som vill planera, genomföra och kontrollera alla aspekter av att säkerställa att säkerhet, hälsa och miljö lagar och politik. Den ger skydd för människor och miljö i varje aspekt av miljö förvaltningsplaner, förfaranden och operationer.

Vad är en kandidatexamen i Environmental Management? Denna grad fokuserar på de kunskaper och färdigheter som behövs för att vara effektiva miljöchefer. Studenterna kommer också lära sig de grundläggande byggstenarna i att identifiera och utvärdera nuvarande och framtida luft, vatten, mark och energi resursbehov. Lära dessa tekniker möjliggör göra lämpliga rekommendationer och opinionsbildning kring miljömässigt hållbara lösningar och metoder. Dessutom ger en kandidatexamen inom detta område individer att utveckla de intellektuella färdigheter som behövs för att lyckas i den globala miljöstyrning.

Många skäl för att välja att ta en kandidatexamen i Environmental Management kurs. Programmet ger en tvärvetenskaplig strategi för miljöledning, inklusive kontroll av föroreningar, politik och lagstiftning. Kurser omfattar statistik, forskning, kalkyl, biologi och kemi.

Kostnaden varierar beroende på skola, och programmet längden varierar mellan tre och fyra år. Det är viktigt att du är tillräckligt undersöka valfritt program för att se till att den passar dina mål.

Studenter som får en examen i miljöledning kan bli välmående och respekterad med en rad överförbara färdigheter. Utexaminerade utveckla en stark bakgrund inom miljöledningsfunktioner. Studenter hitta karriärmöjligheter inom områdena hälsa, riskbedömning, föroreningar sanering, allmän säkerhet, riskhantering, riskhantering och miljöhälsopolitik och bestämmelser.Graden förbereder också individer för positioner i bevarande och viltvård, havs- och kustutveckling, industriell ekologi och hållbara affärsmöjligheter.

Många internationella alternativ är tillgängliga från en mängd olika universitet. Internetbaserade kurser är ett idealiskt val för dem som bor i avlägsna områden runt om i världen med begränsad tillgång till en anläggning. Online alternativ tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.