Keystone logo

11 Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Miljöekonomi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Miljöekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Miljöekonomi

Kandidatexamen program kräver tre till fyra års heltids kurser, med två års studier tillägnad humaniora och allmän utbildning klasser. Graden är den lägsta utbildningsnivå som krävs för en avancerad examen.

Vad är en kandidatexamen i miljöekonomi? Fokus för miljöekonomi behandlar förhållandet mellan jordens system, ekonomi, och den begränsade resursbas. Studier koncentrera sig på ekonomi inom ett större sammanhang av vad vi vet om världen genom vetenskap och relaterade discipliner. Kurs är främst kvantitativ, centrering på statistik, matematik och ekonomi. Ta livet och fysiska vetenskap klasser möjliggör för studerande att bryta ut i mer specialiserade områden.

Studenter tjänar en kandidatexamen i miljöekonomi får också många fördelar i deras personliga och professionella liv.Dessa inkluderar dom och beslutsfattande färdigheter, kritiskt tänkande förmåga, och resursförvaltning, som alla kan vara till nytta för en mängd olika yrken.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen varierar beroende på studielandet, skolan, och programlängd. För att få en bättre förståelse av undervisningen och anmälningsavgifter i samband med ditt program val, kontakta antagningen kontor anläggning som erbjuder examen.

Akademiker tjänar en examen i miljöekonomi kan hitta karriärmöjligheter i den snabbt växande området för miljöekonomi inom olika branscher, bland annat statliga myndigheter, ideella organisationer och offentliga och privata sektorn. Vissa yrken inkluderar marknadskoordinator, ekonomisk analytiker, markanvändning planerare och konsult positioner arbetar som projektledare. Andra kan besluta att främja sina studier i en forskarskola program inom områden som juridik, ekonomi, allmän ordning, eller resurser administration.

Online och internationella program är tillgängliga för personer med begränsad tillgång till en anläggning eller de som behöver mer flexibilitet i utbildningsprocessen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.