Keystone logo

11 Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Miljö och hälsa 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Miljö- och energivetenskap
 • Miljö och hälsa
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Miljö och hälsa

  Många individer väljer en kandidatexamen i Miljöhälso programmet eftersom det omfattar en mängd olika discipliner. Denna grad förbereder eleverna för de tekniska och yrkesmässiga krav på karriärer som är dedikerade till att skydda människors hälsa och miljön.

  Vad är en kandidatexamen i miljöhälsa? Graden är för studenter som planerar att göra karriär inom bioterrorism, miljöbestämmelser, riskbedömning, toxikologi och forskning. Tonvikten ligger på att bygga och stärka en fast vetenskaplig grund. Programdeltagarna deltar aktivt med det övergripande miljökvalitets inom en gemenskap och förebyggande av sjukdomar associerade med miljöfaktorer. Eleverna lär sig också effektiva metoder för att analysera, utvärdera, kontrollera och eliminera hälsorisker och tillhörande skadliga risker.

  Dessa program och studier är till nytta för dem som vill antingen framsteg sina karriärer eller lära på en högre utbildningsnivå.Kurserna kan variera, men center i första hand på grundläggande vetenskaper, beteende- och samhällsstudier, litteratur, humaniora och matematik. Kurser omfattar kemi, biologi, geologi och fysik.

  Institutioner har varierande kostnader för detta program, som tar tre till fyra år att slutföra. Alla som är intresserade av att tjäna sin examen ska kontakta särskilda högskolor om kursavgifter och registreringskostnader och för att säkerställa att programmet uppfyller sina mål.

  Efter en individ erhåller en miljöhälso examen, kan de hitta arbete i ett antal karriärer. Arbetstillfällen är riklig, inklusive arbets för myndigheter, miljö konsultföretag, det privata näringslivet och ideella verksamheter. Akademiker är förberedda för yrken såsom miljöhälsospecialister, arbetarskyddsspecialister och industrihygienister.I denna kapacitet, individer är ansvariga för konsultation, utbildning och verkställighet avseende lokala, statliga och federala regler, lagar och förordningar.

  Intresserade individer bör vidta nödvändiga steg mot att uppnå sin examen inom miljöhälsa. Vår omfattande databas är en idealisk utgångspunkt för studenter att börja utforska sina val, både geografiskt och utbildningsmässigt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.