Keystone logo

331 Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Miljö- och energivetenskap
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (331)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap

Studenter som söker en kandidatexamen måste ofta välja mellan en kandidatexamen och en kandidatexamen. Varierar endast något, båda graderna har samma förtjänst och tilldelas studenter som har fullgjort ett fyraårigt program på en ackrediterad högskola eller universitet.

Vad är en kandidatexamen i miljöstudie? Denna givande grad ger studenterna möjlighet att titta på korsningen mellan naturvetenskap och samhällsvetenskap. Studenter kan utforska hur kulturella attityder påverkar miljöpraxis och politik. Denna studie ger möjlighet att utforska dessa teman i klassämnen som kommunikation, miljöhälsa, social förespråkning, ekologi och miljöledning.

Studenter som söker en examen i miljöstudier kan hitta sig välutrustade för modern ålder. Inte bara kan examensinnehavare vara säkra på sin kunskap om miljöskydd, de har vanligtvis förmågan att effektivt och korrekt kommunicera sin kunskap och påverka förändring genom förespråkande.

Många elever vill veta hur mycket en examen i miljöstudier kostar. Med ökad efterfrågan på miljöstudier erbjuder fler universitet grader inom detta område. Undervisningen varierar mellan institutionerna, och kostnaden för online-program skiljer sig vanligtvis från traditionella avgifter på campus.

Oavsett var du bedriver din kandidatexamen kan du förutse en givande karriär relaterad till miljöstudier. Eftersom graden själv är bred är möjligheterna för karriär också expansiva. Vissa studenter har bedrivit karriär som bevarandeforskare och har hjälpt grundeägare och utvecklare att utnyttja sin egendom mest. Andra tar ställning som miljöekologer och forskar om hur människors liv påverkar miljön. Fortfarande andra fokuserar på förtal och politiska förändringar som politiska specialister.

Grader erbjuds online och vid fyraåriga institutioner över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.