Keystone logo

12 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Materialvetenskap Metallurgi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Materialvetenskap
  • Metallurgi
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Materialvetenskap Metallurgi

Grundutbildningsprogrammen förbereder studenter genom att ge en grundläggande grund för sina studier. Dessa solida byggstenar gör att eleverna kan börja sin karriär eller fortsätta att få en högre examen.

Vad är en kandidatexamen i metallurgi? Detta program innefattar studier av mineralbearbetning och extraktion. Eleverna kommer att kunna identifiera de fysiska aspekterna av metallurgi, som att arbeta med metaller. Programdeltagarna lär sig också att separera viktiga mineraler, rena höga koncentrationer av mineraler och använda dem för att bilda produkter. Under programmet lär eleverna att kasta, smida och extrudera metall och hur hårdheten och styrkan hos dessa produkter styrs genom olika processer.

Eleverna lär sig viktiga färdigheter för att maximera produktionen och förbättra energieffektiviteten för inhemska och internationella företag. En kandidatexamen i metallurgi förbättrar en studerandes förmåga att hitta en position inom detta växande vetenskapliga område.

Även om denna omfattande examen erbjuds på internationella universitet runt om i världen, varierar kostnaden för undervisningen beroende på vilken skola studenten väljer att delta i. Det är en bra idé för intresserade studenter att kontakta antagningskontor för att förstå de senaste programkostnaderna.

Studenter som examinerar med en kandidatexamen i metallurgi kan hitta karriär inom forskning, industri eller ledning, eller de kan välja att fortsätta på grundskolan. Metallurgiska ingenjörer arbetar i malmbehandlingsanläggningar, raffinaderier, stålverk, metallfabriker och laboratorier. Metallurgiområdet växer som mineralutvinning och förfining är i hög efterfrågan. Inte bara är denna process kritisk för utveckling och produktion av olika produkter, det hjälper också eleverna att arbeta med miljön också.

Människor som inte bor nära ett universitet kan fortfarande få en grundutbildning i metallurgi genom online-program.Detta gör det möjligt för eleverna att tjäna sina grader från hemmet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.