Keystone logo

12 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Mellanösternstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Mellanösternstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Mellanösternstudier

Som Saudiarabien, Nordafrika och hela Mellanösternregionen har blivit mer politiskt och kommersiellt kritisk, en kandidatexamen i Mellanösternstudier har fått värde som ett unikt professionellt verktyg. Denna grad förbereder studenten för omedelbar anställning eller att bedriva en magisterexamen i området.

Vad är en kandidatexamen i Mellanösternstudier? Detta är en specialiserad examen som utrustar eleverna med kunskap om frågor i en alltmer uppmärksammade region i världen. Denna kurs studier ger avancerad utbildning i den politiska och kommersiella landskapet i denna viktiga region, med ökad inriktning på historia och internationella relationer. Avslutad examen kommer att ge nyanserad kunskap om de utmaningar som regionen står inför. Denna typ av program kan innehålla kurser i regionala religion, media och företags specialiteter.

Studenterna har många skäl för att driva en kandidatexamen i Mellanösternstudier.Vissa vill få de kunskaper inom kommunikation och kritiskt tänkande att graden ger, förutom den inneboende kunskap om internationella frågor. Dessutom kan denna typ av examen hjälpa yrkesverksamma kvalificera sig för högre betalda jobb.

Kostnaden att driva denna grad kan variera utifrån institutionen, som kan lång tid för att få examen. Eleverna uppmanas att noggrant undersöka potentiella institutioner.

En examen i Mellanösternstudier kan förbereda yrkesverksamma för arbete som översättare, lärare eller en av många affärsrelaterade positioner. Dessa positioner efterfrågas allt mer och förväntas kommandot höga löner. Examens mottagare kommer att ha strategisk och ideologisk kunskap för att bilda effektiva strategier för att bedriva verksamhet i regionen. Detta kan översättas till en bred variation av statliga eller militär sambands positioner samt.

Det finns ett växande antal programalternativ för studenter som bedriver denna spännande studier inklusive flexibla online-kurser. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.