Keystone logo

72 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Mekatronik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Maskinteknik
  • Mekatronik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (72)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Mekatronik

Många yrkesgrupper kräver kandidatexamen. De flesta examensplaner sträcker sig över flera år, med början på de allmänna kraven och blir mer fokuserade som deltagare nära examen. Studenter kan dra nytta av lektioner som lärs ut av experter inom många områden och utvecklar de färdigheter som krävs för att lyckas.

Vad är en kandidatexamen i mekatronik? Detta fält kombinerar mekanik och elektroniska styrsystem. Kandidater kommer att kunna använda och skapa en mängd olika datoriserade eller programmerbara hårdvaror och maskiner, inklusive avancerade enheter. Dessa program fokuserar också på metoder för att designa och kalibrera specialutrustning för användning i fabriks- eller tillverkningsinställningar.

De färdigheter som lärs ut i kurser för en kandidatexamen i mekatronik gäller för en mängd utrustning och många karriärvägar. Eleverna bör lära sig hur man kombinerar elektriska och mekaniserade komponenter för att skapa nya uppfinningar eller förbättra befintliga konstruktioner. Deltagarna kommer att skärpa sin programmering och mekaniska resonemang genom att arbeta med praktiska projekt.

Kostnaden för att erhålla en kandidatexamen i mekatronik beror på skolan. I allmänhet måste heltidsstudenter ta fyra års kurs för att slutföra detta studieprogram. Jämför priserna på undervisning, lektioner och nödvändiga varor för att hitta ett program som passar dina budget och professionella mål.

En kandidatexamen i mekatronik förbereder akademiker till arbete för företag som utvecklar hårdvara för datoriserade enheter, elektrisk utrustning och mekaniska komponenter. En kandidatexamen kan söka arbete som en automationsingenjör, kontrollingenjör eller maskinvaruansvarig. Kandidater som är intresserade av att testa nya produkter eller teknik kan överväga att arbeta i ett testlabb. Träning i mekatronik fungerar som förberedelse för att utveckla tekniska delar eller produktionsmaskiner som finns på fabriksgolv.

Besluta vilken kandidatexamen i mekatronikprogram som ska följas genom att överväga program som erbjuder aktuell information och resurser. Du kanske vill bestämma om du är mer intresserad av flexibilitet eller noggrann instruktion. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt administrativ kontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.