Keystone logo

32 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Medieteknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Medieteknik
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (32)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Medieteknik

Den kandidatexamen är oftast den högsta utmärkelsen som ges i en grundutbildning. Utexaminerade från detta program kan antingen flytta in karriärtjänster eller välja att arbeta mot ytterligare akademiska utmärkelser. Utbildningen tar vanligtvis cirka fyra år att slutföra; akademiker få 120 termin poäng inom det valda ämnesområdet.

Vad är en kandidatexamen i medieteknik? Programmet fokuserar på att ge en grund i den teknik som används för digitala mediesystem. Dessa inkluderar den teknik som används för att analysera medier, producerar interaktiva medier, distribution av digitalt innehåll, samt generering av interaktiva medier. Vid examen, eleverna förstår de olika hård- och mjukvarusystem som används för att stödja digitala medier. Akademiker kan utveckla digitala medieprojekt.

Med betoning på kreativitet och produktion, kurser i detta program förbereder eleverna med både en praktisk grund i elektroteknik, datavetenskap och digital medieteknik, och fokus på den kreativa utvecklingen av program, innehåll, grafik och media. Akademiker är beredda att delta i att uppfylla och spännande karriärer i ständig utveckling medieindustrin.

Kostnaderna för deltagandet i denna kandidatprogrammet kan variera från en skola till en annan, i synnerhet som dessa skolor finns i en rad olika länder. För specifik information om undervisning och avgifter, bör intresserade personer kontakta skolorna som de själva väljer.

Den digitala mediebranschen snabbt förändras och utvecklas. Det finns idag en stor efterfrågan på personer som kreativt kan ge utveckling av Internet, spel och informationssystem.Utexaminerade från detta program kan finna karriär med stora medieföretag, Internet-företag, och multimediaföretag. Jobb titlar inkluderar Digital Media Specialist, Digital Content Producer, Digital Campaign Specialist, audiovisuell produktion Specialist, chef för digitalt innehåll och media, och marknadschef. Karriärer lovar spännande och ständigt föränderliga arbetserfarenheter.

Om du är intresserad av att delta i detta program, titta på dina skolgång alternativ i programlistan. Använd ledningen former att kontakta skolorna. För mer information, är det lämpligt att söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.