Keystone logo

109 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Media och kommunikation 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Media och kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (109)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Media och kommunikation

En kandidatexamen är en 3-5 år grundexamen efter studentexamen eller GED-certifiering. Varje elev väljer ett programfokus, som bestämmer i fokus för deras studie.

Ett populärt program fokuserar media och kommunikation. Vad är en kandidatexamen i medie- och kommunikations? Denna väg studie är ganska bred, och läroplaner varierar mycket mellan olika program. Dock kommer ett program generellt inriktas sin läroplan på kurser som stärker muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter och låta studenter till olika begrepp och teorier om digitala medier. Slutresultatet är akademiker med sakkunskap inom området för digital kommunikation.

De främsta fördelarna med att driva denna väg av studier är de avgörande kunskaper och erfarenheter att läroplanen har att erbjuda.I både en personlig och professionell mening, står varje elev att vinna på en utbildning inom teknik och stärkta kommunikationsfärdigheter, särskilt som världen fortsätter att bli mer tekniskt avancerade.

Beroende på vilket program och skola du väljer, kommer kostnaden för att uppnå graden varierar. Kontakta skolan direkt för att upptäcka sina inskrivning och registreringsavgifter.

En kandidatexamen i medie- och kommunikations gör många olika karriärer möjligt. Vare akademiker går på att söka högre grader eller välja att börja sin karriär direkt efter att ha fått sin kandidatexamen, de är väl rustade för att hitta givande arbete. En bakgrund inom teknik eftersom den skär med kommunikation, samt den kreativa förmågan att genomföra denna kunskap i den ständigt växande teknikmarknaden, gör akademiker särskilt önskvärda som anställda.Arbetsgivare är ständigt på jakt efter drivna, kan akademiker med dessa kunskaper för att fylla positioner i ett antal områden, bland annat journalistik, allmän ordning och underhållningsindustrin.

Studenter som är intresserade av en kandidatexamen i medie- och kommunikations bör överväga online-program som ett bekvämt sätt att uppfylla sina mål. Bachelor Studies ger en lista på många ansedda program inom detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.