Keystone logo

18 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Media och design 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Media och design
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Media och design

En kandidat 's grad förbereder ofta studenterna för yrkeslivet genom allmänna klasser och kurser som är viktiga för den specifika större. Det kan ta allt från tre till sju år att slutföra denna examen.

Vad är en kandidatexamen i media och design? Detta kandidatexamen kombinerar klass inlärning med praktisk erfarenhet att ge studenterna en teknisk kunskap om datormediedesign. Detaljerna i programmet beror på institutionen, men många fokuserar på projektledning, utvecklingsteori och tillverkningsprocessen. Kurser som krävs för denna grad kan inkludera avancerad illustration, skriva för digitala medier, digital layout och design, ny teknik, rörlig grafik, kamera och bild, media berättande, och grafisk design och artisteri.

Efter avslutad examen, kommer eleverna att kunna skapa både interaktiva och aktiva filmer, animationer och grafik.Dessa färdigheter kan leda till positioner till mitten av chefstjänster nybörjar inom de växande områdena rörlig grafik, produktion, spel, video eller design.

När du försöker ta reda på om denna kandidatexamen är rätt för dig, måste du överväga undervisning. Den typiska kostnaden beror på var skolan är belägen, där du bor, hur du ta klasser och hur många klasser du tar under en termin.

Med en kandidatexamen i media och design, kan du hitta ett jobb i en mängd olika områden. En del elever sluta med titlar som art director, projektledare, webbdesigner, videoredigerare, multimedia specialist, speldesigner, tecknare, grafiker, reklam artist och kommunikationsansvarig. Den exakta positionen du sluta med kan bero på ditt område av specialisering, tidigare erfarenheter och karriärmål.

När du räkna ut vilken grundutbildningen är rätt för dig och dina karriärmål, måste du ansöka till en skola.Tack och lov är ansökningsprocessen ganska enkel. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.