Keystone logo

56 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Matlagningskonst
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (56)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst

En kandidatexamen är en tre eller fyra år akademisk beteckning som förbereder eleverna för arbete inom en viss bransch eller ämnesområde. De flesta kandidatexamen utbildningsprogram omfattar cirka 40 college kurser och kräver 120 termin poäng för att slutföra.

Precis vad är en kandidatexamen i måltidskunskap? Detta program tar normalt cirka fyra år att slutföra, och innebär omfattande studie av de grundläggande och avancerade färdigheter som behövs för en karriär inom den kulinariska världen. Förutom att finslipa sina kulinariska färdigheter, ger detta studieprogram studenterna en stark verksamhet stiftelse. Ämnen som ekonomi, marknadsföring, och hållbara affärsmetoder ofta utforskas och omsättas i praktiken. Ytterligare frågor av studien omfattar ofta internationell mat, näring och sanitet.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i måltidskunskap är typiskt kunna framtvinga högre lön än sina icke-graders innehav motsvarigheter.De har också möjlighet att bedriva mer avancerade examina inom det kulinariska området, om så önskas.

Det finns ingen kostnad för att erhålla en kandidatexamen i måltidskunskap. Snarare kostnaden för måltidskunskap program varierar beroende på faktorer som längden på programmet, prestige i skolan och den geografiska region eller land genom vilket programmet erbjuds.

Kandidatexamen i Culinary Arts grad innehavare är förberedda för arbete inom ett brett spektrum av tjänster inom de kulinariska och restaurangverksamhet industrierna. Vissa akademiker fortsätta att arbeta som kockar, kockar, sous kockar, konditorer och matlagnings instruktörer. Andra kan få arbete som livsmedels författare, matgrossister, produktutvecklare, restaurangägare eller sommelierer, bland andra positioner.

Om en kandidatexamen i Culinary Arts låter som något du skulle vilja driva, utnyttja Master "omfattande och globalt register med tillhörande program och använda den ledande formen för att hjälpa till att hitta en väl lämpad för dina specifika behov och önskemål. Det finns många kulinariska konsterna program som erbjuds globalt, så sök efter ditt program nedan och kontakta upptagande kontoret i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.