Keystone logo

54 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Materialvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Materialvetenskap
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (54)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Materialvetenskap

Kandidatprogram erbjuds av högskolor och universitet runt om i världen. Studenterna utvecklas genom läroplaner genom att bygga på färdigheter som de lärde sig i tidigare kurser. Kandidater kan använda sina grader för att uppnå anställning eller utöva ytterligare utbildning.

Du kan vara här för att du har undrat, vad är en kandidatexamen i materialvetenskap? Studenter som anmäler sig till materialvetenskapsprogram lär sig om strukturen hos olika element och föreningar. De studerar ämnen som bindning, kristallografi och syntes och lär sig hur begrepp som termodynamik och kinetik påverkar materiens egenskaper. De brukar spendera tid i laboratorieinställningar för att testa egenskaper som draghållfasthet, hårdhet, duktilitet och korrosionsbeständighet. Vissa arbetar med nya material för att utvärdera potentiella tillämpningar.

Genom en solid utbildning inom materialvetenskap utvecklar eleverna färdigheter inom problemlösning, informationsteknik och kommunikation. Denna grund berikar den studerandes förståelse av världens naturresurser och uppmuntrar till livslångt lärande.

Du kan beräkna kostnaden för en kandidatexamen i materialvetenskap genom att använda information från institutionen som erbjuder programmet. Avgifterna kan variera från ett år till ett annat, så var noga med att ta hänsyn till när du planerar att börja och slutföra din träning.

En kandidatexamen i materialvetenskap kan öppna ett antal ytterligare möjligheter. Många söker anställning inom halvledarindustrin, där komponenter tillverkas för elektroniska enheter. Några arbeten på framsidan av gruv- och materialupptäckt. Andra beslutar att fortsätta sin utbildning genom att ansöka om masterprogram. Jobböppningar kan hittas i forskningslaboratorier, bearbetningsanläggningar och produktionsanläggningar. Kandidater kan anpassa sin utbildning till positioner i undervisning, ledning eller företagsekonomi.

Skolor på olika kontinenter erbjuder grader inom materialvetenskap och relaterade majors som metallurgi och nanoteknik. Du kanske kan ta ett antal kurser online innan du studerar på campus. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.