79 Mat vetenskap Bachelor's degrees found
- Naturvetenskaplig kandidatexamen
- Kandidat
- BBA
- Sjukvård
- Näringslära
- Mat vetenskap
- Europa37
- Nordamerika22
- Asien11
- Oceanien4
- Afrika2
- Sydamerika2
79 Mat vetenskap Bachelor's degrees found
Utvalda
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Kandidatexamen i gastronomi
- Castellón de la Plana, Spanien
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Kandidatexamen i gastronomi syftar till att utbilda proffs specialiserade på kulinariska tekniker, men också kvalificerade att leda och leda en gastronomisk verksamhet.
Utvalda
HAS green academy
Fast-track counseling
Bachelor in International Food & Agribusiness
- 's Hertogenbosch, Nederländerna
BBA
Heltid
4 år
Blandad
Engelsk
Fast-track counseling
Utvalda
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Nederländerna
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Utvalda
University at Buffalo
Fast-track counseling
Nutrition Science BS
- New York, Amerikas förenta stater
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Näring är mer än en passion för mat – det är vetenskapen om hur det vi äter påverkar hälsan. Om du gillar biologi och kemi, hjälper detta huvudämne dig att sticka ut inom områden från hälsovård till offentlig politik. Oavsett om du hjälper individer eller hela samhällen, är näringsvetenskap din utgångspunkt.
Utvalda
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap och näringslära med yrkesstudier
- Belfast, Storbritannien
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap och näringslära med yrkesstudier detta utbildningsprogram handlar om att få kunskap och förståelse för nyckelområden i relation till livsmedelsproduktion och konsumtion. Food Science handlar om vår mats "anpassade ändamål" vad gäller utseende (t.ex. färg- och ytkvaliteter, textur, smak och lukt) och hur dessa kan förbättras, tillsammans med de fysiska, mikrobiologiska och kemiska aspekterna av vår mat, som kan vara skadliga för människors hälsa och hur dessa kan minimeras.
Utvalda
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Kandidatexamen i teknik, Agri-Food Engineering
- Seinäjoki, Finland
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Som ingenjör för jordbruksmat, du får en helhetsförståelse för livsmedelssystem. I dina studier kan du följa produktionen av mat från ”fält till gaffel”. Du kommer att förstå livsmedelsförädling ur många perspektiv och för olika råvaror, som grönsaker, spannmål, drycker samt mejeriprodukter och köttprodukter. Du får en bra grund för att arbeta i olika positioner inom livsmedelsområdet, som inom produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling, i ledande befattningar, inom försäljning och marknadsföring eller till och med som grundare av ett företag. Också, den tvärvetenskapliga och internationella SeaMK erbjuder studenterna i Agri-Food Engineering möjlighet att utöka sina färdigheter till den internationella livsmedelsindustrin.
Utvalda
University of Southern Indiana
Fast-track counseling
Kandidatexamen i mat och näring
- Evansville, Amerikas förenta stater
Kandidat
Heltid
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
College of Nursing and Health Professions Food and Nutrition examen är utformad för att förbereda akademiker för inträde i gemenskapens mat- och näringsrelaterade karriärer inklusive sjukvård, företag och industri. Majoret ger bred täckning av de interpersonella, konceptuella, analytiska och applikationsfärdigheter som krävs för att utföra inom livsmedels- och näringsrelaterat område.
Utvalda
Fulda University of Applied Sciences
Industrial Engineering Life Sciences (BSc)
- Fulda, Tyskland
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
7 terminer
På Campus
Engelsk
Komplexiteten i processer inom livsmedelsindustrin kräver utbildning av tvärvetenskapliga specialister. De bör ha gedigen affärskunskap inom områdena produktutveckling, produktkommersialisering, produktförsörjning, innovationsledning och marknadsföring. De bör också vara skickliga i tillämpningen av livsmedelsteknik.
Utvalda
Ho Chi Minh City University of Technology
Kandidatexamen i livsmedelsteknik
- Ho Chi Minh City, Vietnam
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Studenter som är intresserade av produktion, bearbetning, förpackning, säkerhet och/eller transport av världens livsmedelsförsörjning skulle vara intresserade av Food Engineering specialisering.
Utvalda
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Amerikas förenta stater
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Utvalda
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Grundexamen i livsmedelsvetenskap och kulturer
- Pollentia, Italien
Kandidat
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Bli en del av världens första tvärvetenskapliga gastronomiska vetenskapskurs. Gastronomi är att förstå mat i dess helhet. Grundexamen i livsmedelsvetenskap och kulturer med vårt unika tillvägagångssätt kombinerar vi teoretiskt lärande med praktiska erfarenheter, vilket hjälper studenter att förstå olika produktionsverkligheter och utveckla kritiskt tänkande. Som en del av vårt community kommer du att vara beredd att kickstarta din karriär i den livliga livsmedelsindustrin.
Utvalda
Stellenbosch University
Fast-track counseling
Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Food Science handlar om förädling av råa jordbruksprodukter till livsmedel som är acceptabla för mänsklig konsumtion. En matforskare besitter de färdigheter som krävs för att omvandla dessa råvaror till de säkra, attraktiva livsmedelsprodukterna och dryckerna som finns på våra stormarknadshyllor.
Utvalda
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Kandidatexamen i livsmedelskvalitet och innovationer
- Jelgava, Lettland
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kvalitetsstyrning och utveckling av innovationer i livsmedelsföretag, att genomföra kreativ forskning och utgöra grunden för vidare studier i högre utbildning.
Utvalda
Osnabrück University of Applied Sciences
Kandidatexamen i bioteknik inom jordbruk och livsmedelsindustri
- Osnabrück, Tyskland
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
6 terminer
På Campus
Tysk
Livsmedelsteknik och jordbruk går samman med processteknik för en hållbar framtid, med förnybar energi och med användning av biologiska resurser.
Utvalda
UniLaSalle
Kandidat+master i Agro, Food & Environmental Engineering
- Mont-Saint-Aignan, Frankrike
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Agro-ekologiska, livsmedels- och miljöövergångar känner inga gränser. Inte vi heller! Följ med oss för att lära dig om utmaningarna inom jordbruk, mat och miljö på internationell nivå. Ett riktigt fönster ut i världen, den här kursen kommer att göra det möjligt för dig att utveckla dina kunskaper och färdigheter för internationella yrken. Gå med i det enda 100 % engelskspråkiga ingenjörsprogrammet i Frankrike och fördjupa dig i den mångkulturella atmosfären på vårt Rouen-campus!
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Visa mindre
Kandidat Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap
Vad är livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap studerar mat och hur det relaterar till miljö, samhälle och ekonomi. Det inkluderar studier av livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Livsmedelsvetenskap omfattar också studier av livsmedelsburna sjukdomar och föroreningar.
Vad kan jag göra med en examen i livsmedelsvetenskap?
En examen i livsmedelsvetenskap kan leda till en karriär inom livsmedelsindustrin, som arbetar inom områden som livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Utexaminerade inom livsmedelsvetenskap kan också arbeta inom området livsmedelsburna sjukdomar och kontamineringsforskning. Det finns möjligheter för dem med bakgrund inom livsmedelsvetenskap att arbeta i myndigheter eller privata företag som är involverade i regleringen av livsmedelsindustrin. Livsmedelsvetenskapskandidater kan bedriva karriär inom akademin, undervisa och bedriva forskning vid universitet och högskolor.
Varför studera livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap är viktigt av flera skäl. Det hjälper oss att förstå hur mat påverkar vår hälsa och miljön, vilket kan bidra till att förbättra livsmedelsproduktion och bearbetningsmetoder, vilket säkerställer att maten vi äter är säker och näringsrik. Genom att studera livsmedelsvetenskap kan vi också lära oss mer om hur man kan förebygga och kontrollera livsmedelsburna sjukdomar. Slutligen hjälper livsmedelsvetenskap oss att förstå de komplexa ekonomiska och sociala faktorer som påverkar livsmedelsproduktion och konsumtion.
Examen i livsmedelsvetenskap
Livsmedelsvetenskapliga grader erbjuds på grundnivå och forskarnivå. Grundutbildningsprogram varar vanligtvis i fyra år och täcker ämnen som livsmedelskemi, mikrobiologi och näring. Graduate program varar vanligtvis i två år och inkluderar kurser i avancerade livsmedelsvetenskapliga ämnen som omfattar livsmedelsfysik och teknik.
En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.