Keystone logo

4 Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Marknadsföring av lyxalternativ 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Marknadsföring av lyxalternativ
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Marknadsföring av lyxalternativ

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett college stor föreskriver kurser, är studenter i allmänhet tilldelas en kandidatexamen. Detta diplom representerar behärskning av sitt stora fält, och kvalificerade akademiker kan söka ett jobb eller, om de så önskar, fortsätta till forskarutbildning.

Vad är en kandidatexamen i Luxury Marketing? Det är ett tvärvetenskapligt utbildningsprogram som utvecklar elevernas förtrogenhet med begrepp som branding, produktutveckling, försäljning och naturligtvis marknadsföring. Betoningen på lyxvaror är utformad för att förbereda studenterna för karriärer inom high-end miljöer och projekt. Kurser som kan vara i läroplanen inkluderar introduktion till mode, principer för marknadsföring, design lyx och värdebaserade säljteknik. Var och en av dessa är avgörande för att utveckla elevernas förmåga att utföra i exklusiva branscher.

The Bachelor in Luxury Marketing gynnar eleverna genom att bekanta dem med de konventioner av värdebaserade industrier och förbereda dem för att bidra väl till sådana miljöer. Allmänna marknadsföring färdigheter som betonas i programmet ger också eleverna i allmänhet attraktiva egenskaper till rekryterare.

Kostnaden för en kandidatexamen i lyx Marketing bestäms av en rad faktorer, inklusive vilken skola du väljer att delta i och där den är belägen. För att få den bästa uppskattningen av dina utgifter, komma i kontakt med en representant från antagningsenheten.

Många akademiker med denna grad göra karriär inom modebranschen. Graden är korsande betoningar på värde och marknadsföringsmetoder exklusiva gör studenterna denna kunskap en tillgång för lyxvarumärke arbetsgivare som söker kunniga medarbetare.Du kan hitta dig själv kvalificerad för positioner som Brand Manager, marknadsdirektör eller kampanj designer på high-end arbetsgivare inom en rad olika branscher.

Om du är intresserad av att tjäna en kandidatexamen i lyx marknadsföring på nätet, finns det några skolor som kan erbjuda ett sådant program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.