Keystone logo

11 Kandidat Program i Scenkonst Filmvetenskap Manusskrivande 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Filmvetenskap
  • Manusskrivande
Studiefält
  • Scenkonst (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Filmvetenskap Manusskrivande

Tjänar en Bachelor i Screenwriting är ett utmärkt tillfälle för de individer som vill förbättra sina skriftliga färdigheter och göra sin passion till verklighet. Studenter erhåller en examen i manus kan arbeta i konst, underhållning och rekreation industrier.

Vad är en kandidatexamen i Screenwriting? Akademiskt är det en metod för att utrusta eleverna med nödvändig kunskap för framgång i en manuskarriär, med en koncentration på visuell storytelling. Den smälter studier från olika discipliner, såsom humaniora, engelska, filosofi, historia och konst för att utbilda eleverna om de kunskaper som krävs för manusindustrin. Programdeltagarna kommer att få en kraftfull förståelse av den sammanflätade natur tema, berättelse, handling, tecken, grafik, och dialog. Dessutom uppmuntrar examens samarbete och global samverkan med kamrater och lärare att gnista kreativitet och fantasi.

Det finns flera anledningar till varför elever väljer att tjäna en kandidatexamen i Screenwriting examen. Till exempel lär programmet ett antal färdigheter, som att skriva för tv och film, medium konvertering, komponenter i ett manus, och skriva och redigera manus. Eleverna kan räkna med att ta kurser i humaniora, tala inför publik, kreativt skrivande, engelska, Shakespeare, litterär teori, manus workshops, skriver, förlagsverksamhet och historia.

Programkostnaderna varierar och beror på universitetet. Läroplanen varar mellan tre och fyra år. Därför är det viktigt för en blivande student att forska skolor noggrant för att se till att det program som erbjuds passar deras mål.

Utexaminerade från programmet befinner sig ofta i hög efterfrågan på allt mer konkurrenskraftiga karriärer såsom manusförfattare, regissörer och producenter i tv, film och nyhetsmedia. Andra karriärmöjligheter inkluderar jobb som redaktörer, dramatiker, författare och journalister.

Många internationella möjligheter för programmet finns från en rad olika universitet. Online klasser är en exceptionell alternativ för studenter som bor i isolerade områden i världen med liten tillgång till en anläggning. Webbaserade val tillgodoser även till studenter som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.