Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 27 Kandidatexamen i Management inom modeindustrin 2023

27 Kandidat Program i Management inom modeindustrin 2023

Översikt

En kandidatexamen utdelas av ett högskola eller universitet för att genomföra en föreskriven studieperiod. Beroende på programfokus kan det kräva tre till sju år att slutföra. Betraktas som ett grundutbildningsprogram, är en kandidatexamen en grundnivå som är avsedd att vara förtjänad före en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i modehantering? Dessa typer av program erbjuder kurser som hjälper eleven inte bara att lära sig att skapa en modellinje utan också hur man planerar en marknadsförings- och kommunikationsstrategi för att göra varumärket framgångsrikt. Kurser inkluderar ämnen som modemarknadsföring, modeverksamhet, modekommunikation, modedesign, designstudior, grafisk design, textilforskning, samlingshantering, varumärkesarkitektur, konst- och modehärdning, kreativ riktning och modeledarskap.

Det finns många fördelar med denna typ av examen. Att lära sig hur man skapar en uppnåelig vision kan bidra till att säkerställa framgång i alla livsstil. Kunskapen i förvaltningskurserna kan bidra till att främja förmågan att vara en bra ledare, och kurser i kommunikation kan hjälpa studentprojektet till en framgångsrik bild under alla omständigheter.

Det finns ett brett utbud av kostnader för en kandidatexamen. Den totala kostnaden kommer att variera beroende på programlängden, den specifika institutionen, studentens hemviststatus och ekonomiskt stöd.

Efter avslutad kandidatexamen i modehantering kan sysselsättningsmöjligheter omfatta ett jobb som modedesigner, kreativ chef, modekoordinator eller varumärkeschef. Andra akademiker kan hitta en karriär som designchef, produktchef, inkassionschef, merchandiser, trendprognoser eller till och med skaparen av ett nytt modeföretag.

Geografisk plats behöver inte begränsa akademisk potential. Förutom traditionella program som äger rum på universitetsområdet, erbjuder många institutioner onlineprogram som är tillgängliga för studenter runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
Studiefält
 • Studier i management (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat