Keystone logo

3 Kandidat Program i Studier i management Management Control 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Management Control
Studiefält
 • Studier i management (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Management Control

  Studenter som fullföljer kurser på högskolenivå i en föreskriven läroplan är i allmänhet medvetna om kandidatexamen. Graden följer gymnasiestudier och föregår forskarnivå studier för dem som väljer att bedriva master- eller doktorsgrad.

  Vad är en kandidatexamen i Management Control? En grund ekonomistyrning utbildningsprogrammet fokuserar på industriella ledningssystem som genomförts mellan olika avdelningar såsom personalresurser, fysiskt arbete och ekonomi. Läroplanen kan innehålla kurser i ämnen som teknik, företagsekonomi och mjukvarusystem för att ge de studerande för karriärer som hanterar ekonomisk styrning. Vissa program inkluderar även praktikplatser där forskare kan få praktisk utbildning och erfarenhet av tillämpningen av sådana system.

  Studenter som tjänar en kandidatexamen i ekonomisk styrning gynnas ofta från graden betoning på analytiska och ledningskompetens.Dessa förmågor är vanligtvis attraktiva egenskaper i ett jobb kandidat, och de är också i allmänhet fördelaktigt för ett antal olika sammanhang och karriär fält.

  Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen bestäms av en rad olika faktorer. Några av dessa inkluderar landet institutet i, undervisning och andra avgifter. För att få den mest exakta summering tillgänglig, kan du överväga att nå ut till antagningsenheten på skolan du funderar delta.

  Det finns många arbetstillfällen som man kan bedriva en kandidatexamen i ekonomisk styrning. Positioner som innebär utvecklingsaffärsstrategier och genomförande av kontrollsystem kan vara den bästa passform och tillämpa akademiker kompetens mest effektivt. Det finns ett antal andra sektorer, men som också visa relevant för de förmågor som vunnits från programmet. Du kan undersöka möjligheterna i programmet planering, affärsrådgivning och ledarskapsutbildning.Förmågan att utveckla lösningar på ett företags inställning och se dem genom bör vara attraktiv för många potentiella arbetsgivare.

  Du kanske kan tjäna din grundexamen genom online klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.