Keystone logo

25 Kandidat Program i Konststudier Konst Målning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Konst
  • Målning
Studiefält
  • Konststudier (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Konst Målning

Tjänar en Bachelor i Målning är ett utmärkt tillfälle för dig som vill studera en mångfald av åsikter kring konsten att måla. Studenter som får en examen i måleri kan bli välmående och väl respekte artister med en rad överförbara färdigheter. När eleverna har tagit examen med en kandidatexamen i målning, kan de hitta arbete inom områdena skulptur, fotografi och teckning.

Vad är en kandidatexamen i Målning? Denna examen är vidareutbildning som kommer att utrusta eleverna med kunskap väsentligheter som presentation och utställning, socialt engagemang, samarbete och portföljutvärdering. Studenterna kommer också lära sig de grundläggande byggstenarna i måleri, såsom tillämpning av målningsfärg och liknande kemisk färg ämnen dukar och andra material. Individer kan arbeta mot karriärer som ökar kreativiteten och uppmuntra uttryck av idéer, känslor och inre visioner.

Det finns många skäl att välja att få en kandidatexamen i måleri. Programmet lär ett antal färdigheter, såsom grafisk design, måla, skulptera, grafik, digital bildbehandling, och interaktiv design. Dessutom en ungkarl på detta område ger individer möjlighet att utveckla de intellektuella och kreativa färdigheter förutsättning för framgång i de globala design- och konst samhällen.

Kostnaden varierar beroende på skola, och programmet längden varierar mellan ett och tre år. Det är viktigt att du är tillräckligt undersöka studiekurs för att se till att det program som erbjuds passar dina mål.

Akademiker är i hög efterfrågan på ett antal positioner, exempelvis museipersonal gallerister, arkivarier, konsthistoriker och bibliotekarier, gemenskap art directors, bidrag specialister, konstkritiker och konst värderingsmän. Studenterna kommer att utveckla färdigheter som behövs för att ta itu med frågor som rör personligt uttryck, restaurering och replikering.

Många internationella alternativ är tillgängliga för programmet från en rad olika universitet. Online kurser är ett idealiskt val för dem som bor i avlägsna områden runt om i världen med liten tillgång till en anläggning. Internetbaserade alternativ tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.