Keystone logo

11 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Mänskliga rättigheter 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Mänskliga rättigheter
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Mänskliga rättigheter

För att visa kunskap inom ett brett spektrum av kunskaper om ett visst ämne väljer studenterna ofta att erhålla en kandidatexamen efter grundskolan och gymnasiet. En kandidatexamen kan tilldelas av en högskola eller universitet och sätta studenterna upp för antingen en karriär inom sitt område eller vidare studier i form av en magisterexamen.

Studenter som är intresserade av humanitära insatser kan fråga, vad är en kandidatexamen i mänskliga rättigheter? I detta kritiska studieområde kan eleverna lära sig vilka grundläggande mänskliga rättigheter som är, hur de tillämpas över hela världen, hur internationell rätt berör dem och mer. Social rättvisa är ofta ett stort fokusområde i detta tvärvetenskapliga program, där studenter tar kurser från olika avdelningar och blir myndigheter på ett område av kritisk vikt för alla människor, men särskilt för utsatta befolkningar.

Studenter med kandidatexamen i mänskliga rättigheter får vanligtvis utmärkt konfliktlösning, forskning och analysfärdigheter. Dessa färdigheter gör det möjligt för akademiker att bli fredsbevarare i samhället och som ett resultat är de regelbundet i hög efterfrågan.

Kostnaden för ett program för kandidatexamen i mänskliga rättigheter kan bero på högskolan eller universitetet som erbjuder det och var det ligger. Den totala kostnaden kommer i allmänhet att vara lägre om studenten bor hemma snarare än på en campus.

Personer som innehar kandidatexamen i mänskliga rättigheter har ofta ett brett utbud av karriärval. Många utövar lagens examen och tjänar som advokater för mänskliga rättigheter. Andra blir diplomater eller tjänar som grundare av humanitära ideella organisationer. Med kandidatexamen i mänskliga rättigheter kan akademiker också uppnå höga positioner i relieforganisationer, som programchef, och utnyttja sin kunskap för att öka organisationens inverkan.

Många universitet erbjuder kandidatexamen i mänskliga rättigheter. Men för att inte alla gör det kan ett online-program vara ett bra alternativ. När man tjänar en examen online kan en elev slutföra kursen från den plats som är bekvämast. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.