Keystone logo

15 Kandidat Program i Studier i management Lyxförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Lyxförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Lyxförvaltning

  Med en kandidatexamen, är individer beredda att vidta ytterligare utbildningsmöjligheter, gå direkt till en tillfredsställande karriär, eller bli berättigade till större professionell framgång än de redan har. Programmen kräver normalt cirka fyra års kurser. Dessa grundutbildningen lägga grunden att individer behöver för att bli väl insatt i deras valda branschen.

  Vad är en kandidatexamen i Luxury Management? Detta program omfattar områden som mode, detaljhandel, och hotelledningen. Program allmänhet inriktade på hantering av lyxvaror och mode, samt lyxiga tjänster. Eleverna kan utsättas för de mest effektiva metoderna inom turism eller i detaljhandel med nya modet. De är försedda med praktisk utbildning för att stärka de pedagogiska modeller som de studerar. Kurser omfattar allmänna utbildningskrav och klasser fokuserade direkt på studenternas karriärpreferenser.

  Med en kandidatexamen, många akademiker är beredda att flytta direkt in i arbetskraften. Medan vissa av sina kamrater kan söka jobb utan examen, kan de som har genomgått programmet ofta flyttar rätt in chefspositioner. Praktik är ofta tillgängliga att nuvarande studenter med möjligheter att bygga sitt eget nätverk av proffs.

  Kostnaderna för att delta i dessa program varierar naturligtvis. Skolor och läroanstalter, särskilt över internationella gränser, skapa olika undervisningsscheman. Intresserade bör kontakta skolorna direkt för avgift information.

  Akademiker får finna positioner i marknadsföring, försäljning och branding områden i lyx industrin. Andra befattningar inkluderar moderedaktör, merchandising, design, illustration, textilier, produktutveckling, hotell management, och lyx-varumärkeshantering.Vissa akademiker är anställda med fokus på anti-förfalskning, medan andra är på jobbet hantera inredning med anknytning till hotell. Vissa yrkesmän fokusera på försäljning och andra om forskning modetrender.

  Om du någonsin har betraktas som en karriär i lyx hantering, kan du granska de utbildningsmöjligheter tillgängliga för dig genom att hänvisa till programlistan. Du hittar enkla bly former som förenklar processen att kontakta skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.