106 Livsmedelsvetenskap Bachelor's degrees found
- Kandidat
- Naturvetenskaplig kandidatexamen
- Humanistisk kandidatexamen
- BBA
- Livsmedelsvetenskap
- Europa46
- Nordamerika31
- Oceanien5
- Asien14
- Sydamerika12
- Centralamerika och Karibien3
- Afrika1
106 Livsmedelsvetenskap Bachelor's degrees found
Utvalda
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Examen i kulinariska och gastronomiska vetenskaper
- Barcelona, Spanien
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Spanska
Tack vare alla erfarenheter och kunskaper som förvärvats under examen i kulinariska och gastronomiska vetenskaper kommer du att kunna förstå och visualisera det kulinariska och gastronomiska fenomenet ur ett vetenskapligt, tekniskt, socialt, kulturellt och företagsledningsperspektiv. Din framtid börjar nu!
Utvalda
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Kandidatexamen i gastronomi
- Castellón de la Plana, Spanien
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Kandidatexamen i gastronomi syftar till att utbilda proffs specialiserade på kulinariska tekniker, men också kvalificerade att leda och leda en gastronomisk verksamhet.
Utvalda
Les Roches
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spanien
Kandidat
Heltid
4 år
Blandad, På Campus
Utvalda
Universidad Francisco de Vitoria
Fast-track counseling
Grad i Gastronomi
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Spanska
Fast-track counseling
Det är en av de mest yrkesinriktade examina inom den juridiska affärsfakulteten. Denna examen erbjuder tvärvetenskaplig utbildning där ledningskunskaper fördjupas, såsom redovisning, ekonomi eller ekonomi och å andra sidan inom området Haute Cuisine, baserat på studier av konditorivaror, traditionellt franskt kök och spanskt kök.
Utvalda
IMC Krems University of Applied Sciences
Bachelor International Wine Business
- Krems an der Donau, Österrike
Kandidat
Heltid
6 terminer
På Campus
Engelsk
Utvalda
Universidad Anahuac Cancun
Kandidatexamen i gastronomi
- Cancún, Mexiko
Humanistisk kandidatexamen
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Utexaminerade från Anáhuac University Gastronomy får stark intellektuell, social och human träning. De söker sanningen och det goda och strävar alltid efter att positivt förändra sitt samhälle och sin kultur. De skapar, organiserar och leder innovativa projekt inom det gastronomiska området med strategiska, kreativa och etiska tillvägagångssätt. De visar stor lätthet vid integration, förhandling, lagarbete och socialt ansvar i mångkulturella miljöer.
Utvalda
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Grundexamen i livsmedelsvetenskap och kulturer
- Pollentia, Italien
Kandidat
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Bli en del av världens första tvärvetenskapliga gastronomiska vetenskapskurs. Gastronomi är att förstå mat i dess helhet. Grundexamen i livsmedelsvetenskap och kulturer med vårt unika tillvägagångssätt kombinerar vi teoretiskt lärande med praktiska erfarenheter, vilket hjälper studenter att förstå olika produktionsverkligheter och utveckla kritiskt tänkande. Som en del av vårt community kommer du att vara beredd att kickstarta din karriär i den livliga livsmedelsindustrin.
Utvalda
University of Szeged
BSc i turism och catering
- Szeged, Ungern
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
7 terminer
På Campus
Engelsk
Det huvudsakliga syftet med fakulteten är att förse studenter med professionell kunskap som ger dem en bestämd fördel på arbetsmarknaden, samtidigt som de tillgodoser regionens efterfrågan på högutbildade akademiker med utmärkta kommunikationsförmåga och kunskaper i främmande språk.
Utvalda
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Kroatien
- Zagreb, Kroatien
Kandidat
Heltid, Deltid
3 år
På Campus
Engelsk
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Utvalda
FERRANDI Paris
Kandidatexamen i matlagningskonst och entreprenörskap
- Paris, Frankrike
- Rennes, Frankrike + 1 more
Kandidat
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Detta spetskompetens kombinerar ledningsförmåga och teknisk expertis. Om du följer det här programmet kommer du inte att kunna utöva din passion någonstans i världen!
Utvalda
Eszterházy Károly Catholic University
Kandidatexamen i vinodling och vinteknik
- Eger, Ungern
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
7 terminer
På Campus
Engelsk
Bachelor of Viticulture and Oenology Engineering-programmet erbjuder möjlighet för studenter att studera vinodling och vinframställning, inklusive deras tekniska bakgrund samt vintyper i Ungern och runt om i världen.
Utvalda
Bangkok University International
Bachelor of Arts i matlagningskonst och design
- Khlong Nueng, Thailand
Humanistisk kandidatexamen
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Upplev en värld av kulinariska möjligheter genom Bachelor of Arts in Culinary Arts and Design-programmet vid BU International. Oavsett om dina kulinariska ambitioner leder dig mot styling, konsultation, specialisering, att bli en mediepersonlighet eller att äga ditt livsmedelsföretag, blandar vårt program sömlöst de väsentliga ingredienserna för att skapa något riktigt extraordinärt.
Utvalda
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Frankrike
Kandidat
Heltid
3 år
På Campus
Franska, Engelsk
Utvalda
University of Pannonia
BA in Tourism and Catering
- Veszprém, Ungern
Humanistisk kandidatexamen
Heltid
8 terminer
På Campus
Engelsk
Utvalda
Thiel College
Fast-track counseling
Bachelor of Arts in Business Administration - Culinary Arts Track
- Greenville, Amerikas förenta stater
Humanistisk kandidatexamen
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Programmet ger en bred förståelse för det amerikanska affärssystemet och etablerar en bas för gott medborgarskap i vårt demokratiska samhälle, samt lär ut grundläggande affärsprinciper och grundläggande färdigheter som är avgörande för framgång i antingen ett stort eller litet företag.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Visa mindre
Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap
Är du nyfiken på tekniken och vetenskapen bakom livsmedelsproduktion och konsumtion? Sedan en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap kan vara rätt för dig. Om du någonsin har hört talas om begreppet "från jord till bord, " och vill förstå hur livsmedel tas tillvara, bevaras, transporteras och förberedda, kommer denna lista över kandidatexamen i program Food Science vara precis vad du är letar efter.
En kandidatexamen i Food Science examen kommer att ha klarat ett antal kurser, allt från de mer tekniska änden av skalan, inklusive Food Engineering, molekylär gastronomi och fysik mat, till de mjuka vetenskaperna med produktutveckling och sensorisk analys. En kandidatexamen i livsmedelsvetenskap kan innebära fundamentala kurser i naturvetenskap, inklusive kemi, biologi och fysik.
Följande Bachelor i program Food Science normalt pågå i tre till fyra år.Vissa kurser mot en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap kan tas online för att hjälpa dig att få ut det mesta av din utbildning utan att behöva lämna hemmet. Så klicka nedan för att läsa mer om hur du kan ansöka om dessa kandidatexamen i program Food Science.