Keystone logo

9 Kandidat Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap Livsmedelssäkerhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sjukvård
  • Näringslära
  • Mat vetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap Livsmedelssäkerhet

Att erhålla en kandidatexamen kan vara ett utmärkt sätt att hjälpa till att bana väg mot en framgångsrik och stabil karriär. Typiskt förtjänad inom cirka tre till sju år, ger graden studenterna en chans att tjäna en utbildning genom att studera många allmänna ämnen och specialiserar sig på ett område som valts som huvudämne. En kandidatexamen kan hjälpa studenter att få högre betalande jobb.

Vad är en kandidatexamen i livsmedelssäkerhet? Denna grad hjälper vanligtvis att förbereda eleverna att arbeta inom matinspektion och säkerhet. Kursen kan omfatta mikrobiologi, jordbruk, biologi, matematik och kemi. Andra klasser som är mer specifika för industrin kan röra om ämnen som livsmedelsstabilitet, värmebehandling, skördsteknik och matburna patogener. Beroende på universitetet kan det också kräva praktik eller annat praktisk lärande.

De som uppnår en grad i livsmedelssäkerhet är i allmänhet förberedda med speciella kunskaper och kunskaper om livsmedelslagar, livsmedelsförädling och matteknik. De kan kvalificera sig för att arbeta inom livsmedelsinspektionen och bearbetningsindustrin.

En kandidatexamen i livsmedelssäkerhet kan ta var som helst från tre till sju år för att slutföra, beroende på program och behov hos studenten. Undervisning och andra kostnader kan också variera, så det rekommenderas att nå ut till skolorna individuellt för mer information.

De som examinerar med en kandidatexamen i livsmedelssäkerhet kan kvalificera sig för att fungera som livsmedelssäkerhetsinspektörer, produktionssäkerhetsspecialister, livsmedelsmikrobiologer, matkemiforskare, kvalitetssäkringsdirektörer, matteologer och livsmedelssäkerhetschefer. Dessa karriärer kan vara välbetalda och tillåta uppåtgående rörelse. Jobb är ofta tillgängliga i federala och lokala myndigheter och i den privata sektorn.

Skolor runt om i världen kan erbjuda denna examen på deltid, heltid eller på nätet. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.