Keystone logo

9 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Latinamerikanska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Latinamerikanska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Latinamerikanska studier

En kandidatexamen är en post-sekundär ära. Studenterna tar generella kurser samt kursarbeten inriktade på ett stort studieområde. Graden kvalificerar studenter att betala högre betalande karriärer eller avancerade akademiska grader.

Vad är en kandidatexamen i spanska studier? Ett Hispanic Studies-program introducerar studenter till språkspråkiga ländernas språk, litteratur och kultur. Eleverna brukar få en fördjupad instruktion om historien och traditionerna i Spanien och Latinamerika. Kursens ämnen kan omfatta lingvistik, litteraturhistoria och teori, prestationsstudier, språkhistoria, multikulturalism och visuell kultur. Studenter kan tillbringa minst en termin som studerar utomlands i Latinamerika, Spanien eller Latinamerika i Amerika.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i spanska studier har ofta solid läsning, skrivande och talande färdigheter. Detta hjälper dem att kommunicera effektivt på en professionell och personlig nivå inom en mångkulturell miljö.

Kostnaden för en kandidatexamen i spanska studier varierar mellan institutioner för högre utbildning. Projektiva studenter uppmanas att kontakta högskolor av intresse för information om kostnader, avgifter och undervisning.

Personer som får en kandidatexamen i spansktalande studier kan ha möjlighet till säker anställning nästan överallt i världen. Kandidater jobbar ofta med karriär inom en rad olika områden, såsom socialtjänst, lag, utbildning, förlag, regering, turism och vård. Det finns få begränsningar för den typ av yrken som dessa personer kan komma in i. Några exempel på de anställda titlarna är översättare, medicinsk tolk, utländsk nyhetskorrespondent, tvåspråkig utbildare, konstgallerieledare och import / export specialist. Graden hjälper akademiker att få en konkurrensfördel på marknaden, särskilt i länder med en växande spansk befolkning.

Kandidatexamen i spanska studier erbjuds av högskolor runt om i världen. Online klasser är idealiska för personer som behöver flexibla scheman som passar deras livliga livsstil. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.