Keystone logo

27 Kandidat Program i Konstruktion Lantmäteri 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Konstruktion
 • Lantmäteri
Studiefält
 • Konstruktion (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Konstruktion Lantmäteri

  Det finns många nivåer av utbildning som kan övervägas efter gymnasiet. En kandidatexamen kan vara ett optimalt val för någon som vill växa i ett visst fält och driva ännu högre nivåer av lärande. Även på egen hand kan en kandidatexamen ge dig många möjligheter.

  Vad är en kandidatexamen i undersökning? De som studerar i detta program lär sig vanligtvis hur man granskar grunderna i mark och byggande. Eleverna kan lära sig hur man förstår och samlar in data på marken, vare sig för kartläggning eller förberedelse för byggnader och andra projekt. För att hjälpa till med byggandet får de ofta verktyg för att uppskatta kostnader, ge råd och hantera projekt från början till slut. Detta program lär i allmänhet organisationen och grunden till byggnadsarbetet, vilket ger nödvändiga färdigheter för att kategorisera och prognosera ekonomiska behov och eventuella svårigheter i framtiden för vissa projekt.

  Färdigheter som potentiellt vunnit med Bachelor i Surveying inkluderar förmågan att organisera och hantera en rad olika uppgifter, vare sig i storskaliga projekt eller vardagsliv. Man kan också förvänta sig att lära sig hur man mäter marken och samlar in data på den.

  Ekonomiskt kan en kandidatexamen avvika från ett universitet till ett annat. Mängden tid som tjänar det kan ta tre till fem år, vilket också kan ändra kostnaderna.

  Någon som har förvärvat en kandidatexamen i Surveying kan bli en mättekniker som samlar in en mängd data från landet för att hjälpa till med projektering av konstruktionszoner. Kandidater kan också bli kartläggningstekniker och kartlägga marken för kartor, om de ska uppdatera nuvarande eller skapa helt nya. En allmän kartläggare arbetar för att kartlägga jordens yta för ett antal kartläggningar och juridiska källor, snarare än för specifika projekt.

  Det finns flera platser och sätt att du kan få en bachelor i granskning. Om det behövs finns många fjärralternativ tillgängliga, så att du kan få din examen hemifrån. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.