Keystone logo

23 Kandidat Program i Arkitekturstudier Landskapsarkitektur 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Arkitekturstudier
 • Landskapsarkitektur
Studiefält
 • Arkitekturstudier (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Arkitekturstudier Landskapsarkitektur

  Oavsett vad din ålder eller omständigheter skulle en kandidatexamen förändra ditt liv. En kandidatexamen kan vara mycket viktigt när man söker arbete. Många arbetsgivare kräver en kandidatexamen i något slag för vissa positioner. Detta 3 år till 5 år grad, som sträcker sig över många områden, kan ha en enorm inverkan på ditt liv.

  Landskapsarkitektur är ett spännande område som du kan överväga. Vad är en kandidatexamen i landskapsarkitektur? Denna grad bygger på kurser om utformning av utomhus allmänna utrymmen, landmärken, och strukturer. Med ett sinne för det estetiska, miljö och socio ekologiska förhållanden föreslagen mark, studerande på detta område skapa, underhålla, renovera, återställa och planera för nya eller befintliga funktioner i ett landskap.

  Det finns många fördelar med att driva denna examen. Den lär många viktiga färdigheter som involverar landskapselement, design och bevarande.Detta gör eleven till fullo förstå sitt område, vilket ger dem ett försprång på arbetsmarknaden.

  Priset på en kandidatexamen i landskapsarkitektur bestäms av många olika faktorer. Din geografiska läge, föredrog skola ditt, och platsen för att skolan kan alla vara faktorer som avgör prissättningen. Kontakta enskilda skolor är det enda sättet att korrekt kontrollera den verkliga priset för en examen.

  Det finns många olika yrken som kan komma från en kandidatexamen i landskapsarkitektur. Vare sig du letar efter en karriär inom stads- eller områdesplanering, grön infrastruktur planering, vattenhantering, landskapsplanering och design eller andra divisioner av projektering, eller ledning, är denna grad för dig. På grund av de färdigheter som erhållits från kurser, kommer du att vara fullt beredd att gå in någon av dessa närliggande områden.

  Många skolor runt om i världen erbjuder denna typ av program.Vissa kan erbjuda online klasser också, vilket kan vara fördelaktigt om du behöver ett flexibelt schema. Om du är intresserad av en kandidatexamen i landskapsarkitektur, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.