Keystone logo

6 Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Landsbygdsutveckling 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
  • Landsbygdsutveckling
Studiefält
  • Biovetenskap (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Landsbygdsutveckling

I hela världen finns det många samhällen på landsbygden som inte har tillgång till lämpliga jordbruks- eller ekonomiska resurser. En kandidatexamen i landsbygdsutveckling ger dig de kunskaper som behövs för att omvandla dessa platser till jordbruket produktiva regioner.

Vad är en kandidatexamen i landsbygdsutveckling? Fokus i programmet är att ge dig metoder som kan användas för att förbättra hälsan och ekonomin i en landsbygd. Under dina studier kommer du lära dig att genomföra strategier för hållbar utveckling. Du kommer också att ta flera kurser i geografi, ekonomi, och regeringen. Vissa program kräver att du väljer en koncentration som gemenskap hälsa och välbefinnande eller naturlig utveckling resurs.

De kunskaper du förvärvar från programmet kan användas för att hjälpa utvecklings samhällen över hela världen. Du kan hjälpa dessa regioner att blomstra genom att ge dem de verktyg som behövs för att skapa hållbara ekonomier.Din kunskap om jordbruk och ekonomi kan tillämpas på ett brett spektrum av yrken, och säkra ett jobb borde inte vara svårt.

En kandidatexamen tar cirka fyra år att slutföra, även om vissa elever avsluta programmet i så lite som tre. Kostnaden för din utbildning varierar från skola till skola. Innan ansökan till ett program, bör du forskning skolans undervisning och avgifter för att verifiera att du har råd med de inskrivningskostnader.

Landsbygdsutvecklingsprogram ingjuta dig med ett antal överlåtbara färdigheter, och det finns många arbetsgivare som kan värde din utbildningsbakgrund. Studenter tar ofta positioner med kommunala myndigheter, fiske, turism byråer, hälsoföretag, federala myndigheter och ideella organisationer. Det är också vanligt att akademiker att arbeta i organisationer som är specialiserade på livsmedelshandeln och globala utvecklingsfrågor.

Det finns många högskolor runt om i världen som erbjuder program i landsbygdsutveckling. Om du är redo att hjälpa landsbygdssamhällen blomstra söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.