Keystone logo

48 Kandidat Program i Pedagogik Undervisning Lärarutbildning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Lärarutbildning
Studiefält
  • Pedagogik (48)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Undervisning Lärarutbildning

En kandidatexamen kan tjäna på ett universitet efter att ha fullgjort skolans kreditbehov. Att inneha denna grad innebär att mottagaren har fullgjort de allmänna kraven på ett universitet och fått specialkunskaper i sitt eller hennes studieområde.

Vad är en kandidatexamen i lärarutbildning? Denna grad kan förbereda eleverna att lära andra i K-12-miljön. Studenter kan lära sig undervisningsteknik utöver att studera barns utveckling. Det finns vanligtvis också fokus på läroplanering, eftersom lärare generellt förväntas skapa sin egen läroplan enligt riktlinjerna från myndigheter och enskilda skolor. Personer som bedriver en kandidatexamen i lärarutbildning kan också utbildas i utbildningsteknik, inklusive nya klassrumsverktyg som interaktiva whiteboards.

Som student på en kandidatexamen i lärarutbildningen kan individer utveckla sin kommunikations- och organisationsförmåga, som hjälper till både framtida arbetsmöjligheter och vardagsliv. De kan också få verkliga erfarenheter i klassrummet som skulle hjälpa till i framtida lärosäten.

Undervisning och extra kostnader för kandidatexamen kan variera beroende på skolan som erbjuder programmet. Det land där skolan är belägen kan också påverka de totala kostnaderna.

Kandidater från kandidatexamen i lärarutbildningen kan hitta arbete som grundskolelärare eller gymnasieskolelärare i både offentliga och privata skolor. Om uppehåll i klassrummet inte är tilltalande kan akademiker också hitta arbete som utbildning förespråkar i lokala eller nationella regeringar att påverka lagstiftning, främja betydelsen av utbildning och förespråka ytterligare resurser. Personer kan också arbeta för företag som producerar pedagogiskt material, till exempel läroböcker, förutformade läroplaner och standardiserade tester, som författare, konsulter och forskare. I dessa roller kan de bidra till att utveckla dessa material samt fungera som kontakter mellan företag och utbildare.

Studenter som vill ha en kandidatexamen i lärarutbildning kan hitta program tillgängliga över hela världen. Universitet kan erbjuda både traditionella och online-klasser för denna examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.