Keystone logo

20 Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Kuststudier Kust- och marinförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Miljö- och energivetenskap
  • Kuststudier
  • Kust- och marinförvaltning
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Kuststudier Kust- och marinförvaltning

Tjänar en Bachelor i kust- och marinförvaltning är ett utmärkt tillfälle för individer som vill utforska havsmiljön. Det är ett växande fält konstruerad för att ge studenterna en förståelse för kust- och marina ekosystem, i kombination med en praktisk kunskap om havsförvaltningen.

Vad är en kandidatexamen i kust- och marinförvaltning? Denna grad utrustar eleverna med nödvändig kunskap för att lyckas, till exempel att få en förståelse för de vetenskapliga begrepp som förknippas med marint liv. Studier fokuserar på att undersöka den rättsliga och administrativa ramen kring global kust- och havsförvaltning. Programdeltagarna kommer också lära sig om behovet av att upprätthålla och skydda kust, med tonvikt på att skydda resurser. Genom att erkänna den viktiga roll som oceaner spelar, är studenter ges en förståelse för de dynamiska marina processer som krävs för att övervaka atmosfär CO2-nivåer och försurning av haven.

Det finns rikligt skäl till varför individer väljer att tjäna en kandidatexamen i kust- och marinförvaltning. Eleverna kan förutse utforska teorier och principer för biologi, oceanografi och geologi. Kurser inkluderar astronomi, historia, filosofi, kemi och kustekologi.

Programkostnaderna varierar beroende på institutet, och graden brukar ta mellan tre till fyra år att slutföra. Individer måste noggrant undersöka skolorna för att se till att programmet passar deras mål.

Akademiker i detta program är efterfrågan på alltmer konkurrenskraftiga karriärer i kust- och havsförvaltning fält på grund av deras specialiserad vetenskaplig utbildning, problemlösningsförmåga och kritiskt tänkande. Arbetstillfällen inkluderar marinbiologer, tekniker vattenbruk, naturresursförvaltare, fiske officerare och miljöforskare.Dessutom kan eleverna utveckla insikt i vad som krävs för att lyckas genom att arbeta med människor i resurs- och turism, miljö sektorer och bevarande industrin.

Många internationella möjligheter för programmet finns från universitet över hela världen. Online klasser och webbaserade alternativ är idealiska för studenter som bor i avlägsna områden runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.